Ifjúsági Akadémia

Szilágyi Benjámin gólokkal mutatkozott be az NB I-ben
Hat góllal vette ki a részét a PICK Kézilabda Akadémia növendéke, Szilágyi Benjámin az Orosháza elle
PICK SZEGED I. - Eger
Ifjúsági Akadémia
Eger
18 góllal vertük a Honvédot

Nem volt kérdés: magabiztosan, 18 góllal nyert a PICK Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese idegenben, a Honvéd otthonában. A #kékek már a félidőben 15-8-ra vezettek, a második harminc percben még erre is rápakoltak, így fölényes győzelmet könyvelhettek el.

Legközelebb február 26-án (péntek) 18 órakor a sereghajtó Ceglédet fogadjuk.

PICK SZEGED I. - Cegléd
Ifjúsági Akadémia
Cegléd
Honvéd - PICK SZEGED I.
Ifjúsági Akadémia
40
22
Honvéd
Kecskemét - PICK SZEGED I.
Ifjúsági Akadémia
23
24
Kecskemét
Pontot mentettünk az utolsó pillanatban

Nem sikerült győzelemmel kezdeni 2021-et a PICK Kézilabda Akadémia ifjúsági együttesének, sőt, végül a pontszerzésnek is örülnünk kell, hiszen az utolsó másodpercben egyenlítettek a #kékek a Gyöngyös elleni hazai meccsen.

Folytatás február 4-én (csütörtök) 18 órakor a DEAC otthonában.

Férfi ifjúsági I. osztály, Kelet, 9. forduló.

DEAC - PICK SZEGED
Ifjúsági Akadémia
30
27
DEAC
Itthoni meccsek vasárnap

Vasárnap két csapatunk is hazai pályán szerepel. A PICK Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese az. I. osztályú bajnokságban lép pályára.

A serdülők, Hutvágner István együttese 16 órakor zárt kapus találkozón fogadja a Gyöngyös együttesét. 18 órakor következnek majd az ifik, Szabó Levente gárdája szintén a Heves megyei alakulattal csap össze.

PICK SZEGED - Gyöngyös
Ifjúsági Akadémia
30
30
Gyöngyös
Nyolc játékosunk a válogatottban

A PICK Kézilabda Akadémia nyolc játékosa is beke

Szabó Levente

Szegeden születtem a családomban nem sportolt komolyabb szinten senki engem meg nővéremet mégis sport tagozatra írattak be az iskolába. A jelenlegi nevén: Vörösmarty általános iskolába jártam ahol 5.-ostályban ismerkedtem meg a sportággal. Serdülő és ifjúsági éveimet is Szegeden az akkori Tisza Volán SC-ben most Mol-Pick Szeged csapatában töltöttem. Szegeden tanultam tovább és NB1/B-s csapatokban játszottam tanulás majd munka mellett.

Kis Márk

Általános iskolában 8 éves koromban ismerkedtem meg a kézilabdával a testnevelő tanáromnak köszönhetően. Hódmezővásárhelyen kezdtem el kézilabdázni először iskolai majd később csapat szinten is. Egy rövid szegedi kitérő után játszottam Makón éveket több alkalommal is, de mindig visszatértem Hódmezővásárhelyre. 2011-ben szereztem meg edzői végzettségem és kezdtem el dolgozni Hódmezővásárhelyen a női vonalon az utánpótlásban. Az elmúlt 6 esztendőben végigjártam a különböző korosztályokat (U8-tól Junior-ig). Nyáron kerültem Szegedre ahol Pick U14-es csapat edzője lettem.