U12

PickBall Kupa szombaton

Szombaton két korosztály, az U12 és U13 számára rendezünk tornát PickBall Kupa néven. Két helyszínen, a Piarista Gimnáziumban és az Etelka sori sportcsarnokból zajlik majd esemény, az előbbi létesítményben az U12-es, míg az utóbbiban az U13-as korosztály lép majd pályára.

U12, csapatok: OTP Bank - PICK Szeged, Ferencvárosi TC, Pécs. PLER-Budapest.

U13, csapatok: OTP Bank - PICK Szeged, PLER-Budapest, Pécs, Ferencvárosi TC.

U12, meccsek (Piarista gimnázium)

10.30: FTC-PLER

Szombaton PickBall utánpótlástorna Szegeden

Szombaton két korosztályban, két helyszínen rendezzük meg a PickBall utánpótlás kézilabdatornát.

Évek óta hagyomány, hogy klubunk több korosztályban is megrendezik a PickBall utánpótlástornát. Szombaton két helyszínen, két korosztályban 4-4 csapat vív majd minden bizonnyal ádáz csatát egymással. 

Az U12-sek a Piarista gimnázium sportcsarnokában lépnek pályára. 

U12 csapatai

OTP Bank - PICK Szeged

Kecskeméti Sportiskola

Kézi UP PLER

VAX KE Sárbogárd  

 

Két meccset nyertek a #kiskékek Kecskeméten
Az OTP Bank - PICK Szeged I. csapata a hétvégén Kecskeméten játszott az U12-es országos bajnokság kilencedik fordulójában.
Bucsányi Ibolya

10 éves koromban csöppentem a kézilabda világába, amikor új testnevelőt kaptunk. Addig asztaliteniszeztem, majd az új testnevelőnk közölte: "az nem sport, te kézilabdázni fogsz"! Akkor még nem nagy kedvvel, de szófogadóan váltottam sportágat. Azóta természetesen eltelt jó néhány év és egyáltalán nem bántam meg. Az ásotthalmi iskola csapattól indulva több helyen is megfordultam és 20 év játékoskodás után a KSZSE csapatánál került pont a mondat végére. Néhány év kihagyás után az edzői oldalon találtam magam.