U18

Győzelem és vereség Mezőkövesden

Két korosztályos csapatunk is Mezőkövesden lépett pályára. Az U20-as együttes remek második félidei játékánka köszönhetően 38-34-re nyert, míg az U18-as együttes nagy csatában szenvedett vereséget.

Győzelem és vereség a Fradi ellen

Csütörtökön két korosztályos csapatunk is pályára lépett az I. osztályú bajnokságban. Az U20-as csapatunk remek győzelmet aratott idegenben, a Ferencváros otthonában. U18-as együttesünk azonban vereséget szenvedett.

Micsoda fordítás!
Négy perccel a meccs vége előtt 30-28-ra vezetett a Dabas, innen fordította meg a meccset az OTP Bank PICK Szeged U18-as együttese, és szerezte meg a győzelmet - Sajben Soma az utolsó másodpercben szerezte a győztes találatot!
Szép
Négy meccs, négy győzelem a #kiskékek mérlege

A hétvégén négy meccset játszottak az OTP Bank - PICK Szeged utánpótláscsapatai. A #kiskékek remekeltek, minden korosztályos csapat győztesen hagyta el a pályát.

Bravó #kiskékek! Így kezdjük a tudósítást, hiszen az elmúlt hétvégén az összes pályára lépett OTP Bank - PICK Szeged-utánpótláscsapat győzelemmel zárta a bajnoki fordulót.

Fontos győzelmet aratott a felnőtt NB I/B-ben az U21-es együttes, Kárpáti Krisztián alakulata a rivális BFKA Balatonfüred gárdáját verte meg hazai pályán.

Két győzelemmel indult az év

A PICK Kézilabda Akadémia két csapata is pályára lépett a bajnokságban. U18-as és U20-as együttesünk is győzelemmel kezdte az évet.

Nem kellett sokat várni 2023 első győzelmére. Az I. osztályú utánpótlás bajnokságban szereplő U18-as csapatunk hazai pályán a DEAC együttesét fogadta. A #kiskékek nem adtak esélyt az ellenfélnek, magabiztos győzelmet gyűjtöttek be.

Akadémistáink elkezdik az edzéseket

2023-ban elsőként a PICK Kézilabda Akadémia játékosai látnak munkához. Kedden délelőtt már edzésen vesznek részt a fiatalok.

PLER-PICK Szeged U18
U18
PLER-Budapest
PICK Szeged-Kecskemét
U18
36
28
Kecskemét