Ifjúsági I. osztály

Ifjúsági I. osztály: a szezon legrosszabb formáját mutattuk

Hatodik mérkőzésén elszenvedte első vereségét ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunk.

Orosházi FKSE-Linamar – PICK SZEGED 33–31 (16–14)

Ifjúsági I. osztály: mínusz négyről tíz góllal nyertünk

Sorozatban ötödik mérkőzésünket nyertük meg az ifjúsági I. osztályban, miután a Ceglédet 33–23-ra legyőztük.

PICK SZEGED – Ceglédi KKSE 33–23 (12–16)

Ifjúsági I. osztály: Rea 12-szer talált be

Serdülőcsapatunkhoz hasonlóan az ifjúságiak is két ponttal jöhettek haza Debrecenből, miután 35–27-re győztek. A mezőny legeredményesebb játékosa Rea Barnabás volt tizenkét találattal.

Ifjúságiak: hatból öt meccset megnyertünk, az 5. helyen végeztünk Düsseldorfban

Kiélezett találkozó végén ifjúsági csapatunk 23–21-re legyőzte a düsseldorfi felkészülési torna ötödik helyéért rendezett mérkőzésén a Magdeburgot, így öt győztes és egy vesztes meccsel az ötödik pozícióban zárt.

Ifjúsági csapatunk az 5. helyért játszhat Düsseldorfban

Ma újabb két német együttes várt ifjúsági csapatunkra a németországi Düsseldorfban, ahol Velky Péter tanítványai a korosztály legrangosabb tornáján vesznek részt. A negyeddöntőben a Melsungentől vereséget szenvedtünk, majd az 5-8. helyért a Göppingent legyőztük, így holnap a Magdeburg–Veszprém találkozó győztese ellen lépünk pályára az ötödik pozícióért.

Ifjúságiak: három német csapat ellen győzelemmel kezdtünk Düsseldorfban

A Velky Péter trenírozta ifjúsági csapatunk a hosszúhétvégén a németországi Düsseldorfban szerepel felkészülési tornán, amelyet ma három győzelemmel kezdett. A holnapi negyeddöntőben 10.30-tól valószínűleg az MT Melsungen korosztályos együttesével találkozunk majd.

Ifjúsági és Serdülő négyes döntő: serdülőink bronzérmet szereztek, az ifjúságiak a negyedik helyen zártak

Az elmúlt hétvégén Szigetszentmiklóson rendezték meg az Ifjúsági és Serdülő I. osztály négyes döntőit. Mindkét korosztályban érdekelt volt klubunk, az ifjúságiak a negyedik, a serdülő a harmadik pozícióban végeztek.

Ifjúsági I. osztály: elmaradt a keménység védekezésben

Hétgólos vereséggel zártuk az Ifjúsági I. osztály alapszakaszát hazai pályán, ez a végeredmény azonban nem befolyásolta már tabellán elfoglalt helyünket, az élen jutottunk be a négyes döntőbe.

Ifjúsági I. osztály: megszereztük az első helyet

Magabiztos sikert arattunk Cegléden az Ifjúsági I. osztály Keleti csoportjának utolsó előtti fordulójában, így a záró kör eredményeitől függetlenül már biztosan az első helyen jutunk a négyes döntőbe.

Ifjúsági I. osztály: legyőztük üldözőnket

Legyőztük üldözőnket az Ifjúsági I. osztály Keleti csoportjában, így a hátralevő két mérkőzésünkön egy pontra van szükségünk, hogy megnyerjük az alapszakaszt.

Ifjúsági I. osztály: bebiztosítottuk a helyünket a négyes döntőbe

Izgalmas mérkőzésen győztünk 32–31-re Gyöngyösön, ami azt jelenti, hogy a hátralevő három mérkőzésünk eredményétől függetlenül már biztosan ott leszünk az Ifjúsági I. osztály négyes döntőjében.

Ifjúsági I. osztály: megtartottuk jó formánkat

Továbbra is éles versenyfutás folyik a bajnoki tabella elején az Ifjúsági I. osztály Keleti csoportjában, az élen egy ponttal előzzük meg még mindig a Dabast.

Ifjúsági I. osztály: fegyelmezetten védekeztünk

Magabiztos győzelmet arattunk az Ifjúsági I. osztály Keleti csoportjának utolsó előtti helyezettjének otthonában.

Barátság-kupa: veretlenül az élen végeztünk

Klubunk Ifjúsági I. osztályú csapata veretlenül a lengyelországi Barátság-kupa első helyén végzett, miután az utolsó mérkőzésen a házigazda PGE Vive Kielce ellen 26–26-os döntetlent játszottunk.

Újabb győzelem a Barátság Kupán -Legyőztük a Telekom Veszprém csapatát

Barátság Kupa: ifjúsági csapatunk legyőzte a Wisla Plockot

A PICK SZEGED Utánpótlás Ifjúsági I. osztályú csapata a lengyel-magyar barátság napja alkalmából háromnapos tornán vesz részt Kielcében, ahol az első napon a Wisla Plockot nagy csatában legyőztük 32–31-re.

Ifjúsági I. osztály: keményen védekeztünk és bátran támadtunk

Tizenhatodik győzelmünket arattuk az Ifjúsági I. osztályban, miután 36–29-re nyertünk Orosházán a 19. fordulóban.

Orosházi FKSE-Linamar–PICK SZEGED 29–36 (15–20)

Ifjúsági I. osztály: álmosan kezdtünk, majd magabiztosan győztünk

Újabb győzelmet arattunk az Ifjúsági I. osztályban, így tovább robogunk a listavezető Dabas után, amely egy ponttal gyűjtött eddig többet nálunk.

Ifjúsági I. osztály: szoros meccsen nyertünk

Sorozatban negyedik összecsapásunkat nyertük meg az Ifjúsági I. osztályban 2019-ben, miután a vártnál szorosabb találkozón 34–32-re győztünk az Ózd ellen hazai pályán.

Ifjúsági I. osztály: megszereztük a kipattanó labdákat

Az Ifjúsági I. osztály 16. fordulójában Velky Péter tanítványai Egerban arattak 35–29-es sikert.

DVTK-Eger – PICK SZEGED 29–35 (13–16)

Triplex-kupa: ifjúsági csapatunk nyerte a nemzetközi tornát

Megnyertük utolsó csoportmérkőzésünket a Triplex-kupán a romániai Nagyszentmiklóson a házigazda ellen, így a döntőben a Kiskunfélegyházával találkoztunk. Szoros meccsen háromgólos sikerrel zártunk, így az első helyen végzett Ifjúsági I. osztályú csapatunk a nemzetközi tornán.

Pick Szeged I. - Békés-Drén
Ifjúsági I. osztály
Békés Drén
KTE - Ifi I.
Ifjúsági I. osztály
Kecskemét
Ifjúsági I. osztály: fontos meccset nyertünk itthon

Magabiztos győzelemmel indítottuk az Ifjúsági I. osztály küzdelmeit hazai környezetben a rivális Békés-Drén KC ellen.

PICK SZEGED – Békés-Drén KC 33–23 (16–12)

Triplex-kupa: győztünk a Makó ellen, vereség a Kiskunfélegyházától

A szegedi Etelka sori sportcsarnokban újabb két mérkőzést játszott Ifjúsági I. osztályú csapatunk a Triplex-kupán. Fölényes sikert arattunk a Makói KC ellen, míg a Kiskunfélegyházától nagycsatában egygólos vereséget szenvedtünk.

Ifjúsági I. osztály: győzelemmel kezdtük az évet

Magabiztos győzelemmel kezdtük a tavaszi idényt az Ifjúsági I. osztályban. Velky Péter csapata Kecskemét nyert 21–14-es félidő után 40–28-ra.

Triplex-kupa: két győzelemmel kezdtünk, várjuk a folytatást

Velky Péter Ifjúsági I. osztályban szereplő csapata két győzelemmel kezdte a Triplex-kupát, amelyben hat csapat verseng. A folytatásban holnap 9.15-től és 18 órától a szegedi Etelka sori sportcsarnokban lép pályára a PICK SZEGED.

XXIX. Balaton-kupa: értékes nemzetközi tapasztalatokat szereztünk

Az elmúlt hétvégén ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunk a XXIX. Balaton-kupa felkészülési tornán vett részt, ahol a rendkívül rangos nemzetközi mezőnyben a hetedik helyen végzett.

Oldalak