Pick Rókus II. - U8

U7-U8: dicséret illet minden kis kéket

Az idény utolsó fordulójában Mórahalmon léptek pályára a PICK Szeged Utánpótlás U7-es és U8-as csapatai a Kisiskolás bajnokságban.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. U8-as csapatának edzője: - Rendkìvül kiegyensúlyozott játékot mutattak a fiúk minden mérkőzésükön. Ezen a hétvégén sem volt másképp, így szintén két győzelmet zsebelhettek be, melynek köszönhetően veretlenül zárták az évet!

U8: beérett a munka

A Kisiskolás bajnokságban szereplő PICK Szeged U8-as csapatai az elmúlt hétvégén Algyőn léptek pályára. A két-két mérkőzést az edzők, Bucsányi Ibolya és Komáromi Veronika értékelte.

Komáromi Veronika, a PICK Szeged I. edzője: - Beérett az egész éves munkánk, és hasznosak voltak a Mentorprogramban elhangzott Gorbok-instrukciók is. Mosolyogva és bátran játszottuk le meccseinket. Magabiztosan és fölényesen nyertük meg az összecsapásokat. Örülök, hogy néhány kezdő játékost is kipróbálhattam. Gratulálok a csapatomnak.

U7 és U8: elégedetten jöhettek le a pályáról

A PICK Szeged Utánpótlás legkisebbjei, a Kisiskolás bajnokság U7-es és U8-as bajnokságában szerepelő csapataink Mórahalmon, illetve Makón léptek pályára az elmúlt hétvégén. A játéknap után edzőink értékelték a látottakat. 

Komáromi Veronika, a PICK Szeged I. (U7 és U8) edzője: - Négy magabiztos győzelmet arattak csapataim a Balástya, a Deszk, a Pusztamérges és a Röszke ellen.  Összeszedett játékkal és védekezéssel múltuk felül az ellenfeleinket mindkét korosztályban. Örülök, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni.

U8: négy meccs, négy győzelem, hibátlanul zártunk Mórahalmon

Mórahalmon rendezték az U8 Badó László régiójának idei első fordulóját. A PICK Szeged két csapata vett részt, Bucsányi Ibolya és Komáromi Veronika tanítványai megnyerték valamennyi mérkőzésüket.

Eredmények:

Tisza Volán SC Sándorfalva - PICK Szeged II. 10-28 (6-17)
Tisza Volán SC Röszke - PICK Szeged I. 3-23 (2-11)
Tisza Volán SC Zákányszék - PICK Szeged II. 9-24 (1-14)
Tisza Volán SC Sándorfalva - PICK Szeged I. 8-25 (4-13)

U7 és U8: lezárták a bajnoki szezont

Az U7 és U8-as korosztályunk az elmúlt hétvégén Orosházán lezárta a bajnoki szezont. Az U7-es Pick Szeged II. nyolcszor lépett pályára, és mindig nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. Az U8-as korosztályban a Pick-Vörösmarty nyolc győztes mérkőzéssel és veretlenül, a Pick Szeged hét győzelemmel, egy vereséggel zárta az évet.

U7 és U8: sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött

Az algyői utánpótlás fordulóban három csapat képviselte a Pick Szegedet az U7 és U8 korosztályban. Az edzéscsoport sikeres hétvégét tudhat maga mögött, mivel mind a hat mérkőzést gólgazdag keretek között megnyerte.

U8:

Pick-Vörösmarty - FKSE-Algyő II.  23-13
Pick-Vörösmarty - Szentesi PUSE  34-6
A Pick-Vörösmarty tagjai: Ábrahám Róbert, Kocsis Alex, Matic Dávid, Vas Bence, Vavrek Dávid, Ződi Borisz. Edző: Mandl Alice.

Sok gólt szerzett a Kisiskolás Bajnokságban a Pick Szeged U7 és U8-as korosztálya