Pick Szeged I. - U7

U7-U8: dicséret illet minden kis kéket

Az idény utolsó fordulójában Mórahalmon léptek pályára a PICK Szeged Utánpótlás U7-es és U8-as csapatai a Kisiskolás bajnokságban.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. U8-as csapatának edzője: - Rendkìvül kiegyensúlyozott játékot mutattak a fiúk minden mérkőzésükön. Ezen a hétvégén sem volt másképp, így szintén két győzelmet zsebelhettek be, melynek köszönhetően veretlenül zárták az évet!

U7 és U8: elégedetten jöhettek le a pályáról

A PICK Szeged Utánpótlás legkisebbjei, a Kisiskolás bajnokság U7-es és U8-as bajnokságában szerepelő csapataink Mórahalmon, illetve Makón léptek pályára az elmúlt hétvégén. A játéknap után edzőink értékelték a látottakat. 

Komáromi Veronika, a PICK Szeged I. (U7 és U8) edzője: - Négy magabiztos győzelmet arattak csapataim a Balástya, a Deszk, a Pusztamérges és a Röszke ellen.  Összeszedett játékkal és védekezéssel múltuk felül az ellenfeleinket mindkét korosztályban. Örülök, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni.

U7: leküzdötték a lámpalázat

Az U8-asokhoz hasonlóan az U7-es csapataink is Mórahalmon léptek pályára a hétvégén. Csorba László tanítványai pontot szereztek a Pusztamérges ellen, míg Komáromi Veronika fiai két sima győzelemmel zárták a fordulót.

Eredmények:

Tisza Volán SC Pusztamérges - PICK Szeged II. 9-9 (3-4)
Tisza Volán SC Sándorfalva - PICK Szeged II. 12-3 (6-2)
Tisza Volán SC Balástya - PICK Szeged I. 3-26 (2-13)
Tisza Volán SC Mórahalom - PICK Szeged I. 10-21 (8-11)

Sok gólt szerzett a Kisiskolás Bajnokságban a Pick Szeged U7 és U8-as korosztálya

A Pick Szeged legkisebbjei Orosházán

Orosházán játszottak a hétvégén legkisebbjeink

 

Hétvégén Orosházán a kisiskolásbajnokságban szerepelt a Pick-Szeged I. U7-es, a Pick Szeged - Rókus II. U8-as illetve a Pick Szeged- Vörösmarty U8-as csapatunk, ahol izgalmas meccseken jó eredmények születtek.

 

A Pick Szeged U7-es csapatunk 1 győzelemmel és 1 vereséggel zárta a napot. A gyerekek szeptemberben kezdték el tanulni a kézilabda alapjait, így tőlük ez nagyon szép eredmény.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 5. nap (7-8 évesek)

Sajnos elérkeztünk a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor utolsó napjához, de az biztos, hogy tartalmas programmal zártuk a hetet. Edzés után a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával utazunk az ópusztaszeri Csillagösvény Élményparkba, ahol ebéd után belevetettük magunkat a labirintusokba, tekéztünk, ügyességi játékokon vettünk részt és hatalmasat számháborúztunk.

II. Pick Kézilabda tábor - 5. nap

Az ópusztaszeri Csillagösvényben

II. Pick Kézilabda tábor - 5. nap

Edzés és játék a sportcsarnokban.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 4. nap (7-8 évesek)

Ismét egy kalandos napon vagyunk túl! A keddi program megcseréléseként az egyik csapat edzés után a Kalandparkban tesztelte ügyességét, míg a másik az Aquapolisban fürdőzött. Gyönyörű napsütéses időnk volt, ezért nagy hasznát vettük a Rossmann Magyarország Kft. által biztosított naptejeknek. Az eddigiekhez hasonlóan kitűnő volt a hangulat, élményekből ma sem volt hiány, így sajnáljuk is, hogy holnap a tábor utolsó napjához érkezünk, de zárásként még izgalmas programok várnak ránk.

II. Pick Kézilabda tábor - 3. nap

A tábor 3. napja képekben.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 3. nap (7-8 évesek)

Szuper napunk volt ma is táborban! Edzés után a gyerekekkel megtekintettük a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának öltözőjét, ami hatalmas élmény volt számukra, felvették a játékosok mezeit, valamint Zubai Szabolcs és Jonas Källman élethű másával fotózkodtak.

Ezután hatalmasat pizzáztunk a Pizza Monkey jóvoltából, majd kézműves foglalkozás keretében mókás fűfejeket és papírsárkányokat készítettünk. Ezt követte a strandkézilabda, a vízibombázás- és vízipisztolyozás, illetve tollasozás, a nap végén pedig megajándékoztuk a gyerekeket egy-egy kézilabdával.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 2. nap (7-8 évesek)

Kalandosan telt a tegnapi napunk. A két csapat ismét külön edzett, ebéd után pedig az egyik csoport a Napfényfürdő Aquapolisban, míg a másik a Tiszaparti Élmény- és Kalandparkban töltötte a délutánt. Mindenki remekül érezte magát, jókedvből és nevetésből ezen a napon sem volt hiány.

Az uzsonnáról és a napközbeni frissítőnkről ismét támogatóink, a Coop Szeged Zrt. és a Rossmann Magyarország Kft. gondoskodtak, a gyerekek a sok játék közti pihenőkben jóízűen majszolták a finomságokat.

II. PICK KÉZILABDA TÁBOR - 2. NAP

Auqapolisban jártunk

II. Pick Kézilabda Tábor - 1. nap

A remekül sikerült első napról a cikket ide kattintva érheti el.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 1. nap (7-8 évesek)

Remekül sikerült a tábor első napja, nagyon jól érezték magukat a résztvevő ifjú kézilabdások. A rengeteg jelentkező miatt két csoportra osztottuk a gyerekeket, az egyik csapat a sportcsarnokban, a másik a Csonka János Műszaki Szakközépiskola tornatermében edzett a délelőtt folyamán, majd közösen megebédeltek a Green & Grill teraszán.

Ezt követően a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával együtt utaztak a Vadasparkba, ahol izgalmas vetélkedőkön vettek részt, megetették a zsiráfokat, valamint a fókashow-t is megtekintették.