Pick Szeged II. - U7

U7-U8: dicséret illet minden kis kéket

Az idény utolsó fordulójában Mórahalmon léptek pályára a PICK Szeged Utánpótlás U7-es és U8-as csapatai a Kisiskolás bajnokságban.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. U8-as csapatának edzője: - Rendkìvül kiegyensúlyozott játékot mutattak a fiúk minden mérkőzésükön. Ezen a hétvégén sem volt másképp, így szintén két győzelmet zsebelhettek be, melynek köszönhetően veretlenül zárták az évet!

U7 és U8: elégedetten jöhettek le a pályáról

A PICK Szeged Utánpótlás legkisebbjei, a Kisiskolás bajnokság U7-es és U8-as bajnokságában szerepelő csapataink Mórahalmon, illetve Makón léptek pályára az elmúlt hétvégén. A játéknap után edzőink értékelték a látottakat. 

Komáromi Veronika, a PICK Szeged I. (U7 és U8) edzője: - Négy magabiztos győzelmet arattak csapataim a Balástya, a Deszk, a Pusztamérges és a Röszke ellen.  Összeszedett játékkal és védekezéssel múltuk felül az ellenfeleinket mindkét korosztályban. Örülök, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni.

U7: leküzdötték a lámpalázat

Az U8-asokhoz hasonlóan az U7-es csapataink is Mórahalmon léptek pályára a hétvégén. Csorba László tanítványai pontot szereztek a Pusztamérges ellen, míg Komáromi Veronika fiai két sima győzelemmel zárták a fordulót.

Eredmények:

Tisza Volán SC Pusztamérges - PICK Szeged II. 9-9 (3-4)
Tisza Volán SC Sándorfalva - PICK Szeged II. 12-3 (6-2)
Tisza Volán SC Balástya - PICK Szeged I. 3-26 (2-13)
Tisza Volán SC Mórahalom - PICK Szeged I. 10-21 (8-11)

U7 és U8: lezárták a bajnoki szezont

Az U7 és U8-as korosztályunk az elmúlt hétvégén Orosházán lezárta a bajnoki szezont. Az U7-es Pick Szeged II. nyolcszor lépett pályára, és mindig nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. Az U8-as korosztályban a Pick-Vörösmarty nyolc győztes mérkőzéssel és veretlenül, a Pick Szeged hét győzelemmel, egy vereséggel zárta az évet.

Sok gólt szerzett a Kisiskolás Bajnokságban a Pick Szeged U7 és U8-as korosztálya