Pick Szeged U14 I. osztály

U14-es I. osztály: mindkét meccsét megnyerte a Teimel-csapat

Az U14-es I. osztály második fordulójában Teimel Róbert tanítványai Békésen szerepeltek két mérkőzésen. A Debrecent 31–17-re, a Dabast 35–17-re győzték le.

U14-es I. osztály: nagyot küzdöttek

Teimel Róbert tanítványai két győzelemmel kezdték a Gyermekbajnokság U14-es I. osztály Keleti csoportját. Az első fordulóban a Békést és a házigazda Balmazújvárost múlták felül.

U14 I. osztály - Hazai pályán zárták a szezont

U14-es I.

U14-es I. osztály: nagyot küzdöttünk Gyöngyösön

Az U14-es I. osztály Kelet-Nyugat csoportjának 1-6. helyéért rendezett rájátszás utolsó előtti fordulójában Gyöngyösön Kis Márk tanítványai egy-egy győzelmet és vereséget gyűjtöttek be tegnap.

Eredmények:

Éles KISE - PICK Szeged 30-25 (15-11)
A PICK Szeged gólszerzői: Csíki 5, Csókás 5, Várhidi 3, Kozma 2, Szilágyi 2/1, Kószó 2, Pintér 2, Kálmán 1, Gárgyán 1, Kovács L. 1, Kovács M. 1.

U14-es I. osztály: elfogadhatatlan vereség

Az U14-es I. osztály Kelet-Nyugat csoportjának 1-6. helyéért folyó rájátszás hétvégi fordulóját a Komárom-Esztergom megyei Tarjánban rendnezték.

Eredmények:

PICK Szeged - Ferencváros 18-32 (8-16)
PLER-Budapest - PICK Szeged 24-21 (11-9)

Kis Márk, a PICK Szeged edzője: - A két elszenvedett vereségünk között különbség van, mert az első elfogadhatatlan és vállalhatatlan. Ennek megkeressük az okait a héten és kiavítjuk őket.

- Becsei Dávid -

U14-es I. osztály: rendet tettek a fejekben

Javították a két héttel ezelőtti fiaskókat és két győzelmet arattak az elmúlt hétvégén Kis Márk U14-es I. osztály döntőjében szereplő együttese.

Eredmények:

Grundfos Tatabánya KC - PICK Szeged 23-25 (11-15)
PICK Szeged - Gyöngyösi KK 24-16 (14-9)

Kis Márk, a PICK Szeged edzője: - A két héttel ezelőtti fordulóhoz képest sikerült rendet tenni a fejekben, két győzelmet szereztünk. Erre már lehet építkezni. Dolgozunk tovább, gratulálok a csapatomnak.

U14-es I. osztály: két vereséggel kezdtük a rájátszást

Két vereséggel indítottuk a rájátszást az U14-es I. osztály Kelet-Nyugat csoportban az 1-6. helyért folyó küzdelmekben. Kis Márk tanítványai jövő vasárnap Budapesten a Tatabánya és Gyöngyös ellen javíthatnak majd.

Eredmények:

PICK Szeged - Éles KISE 18-25 (7-12)
A PICK Szeged gólszerzői: Csókás 7, Csíki 3, Várhidi 3, Fekete 2, Hegedűs 1, Sarusi-Kiss 1/1, Szilágyi 1.

U14-es I. osztály: bejutottunk az országos hatos döntőbe

Továbbjutottak! Hibátlanul zárta az U14-es I. osztály felsőházi rájátszásának utolsó hétvégéjét a Kis Márk edző irányította PICK Szeged, így kvalifiálta magát az országos hatos döntőbe.

Szent István SE-Óbudai Kézilabda SE - PICK Szeged 17-28 (9-9)
A PICK Szeged gólszerzői: Csíki 6, Szilágyi 5/3, Fekete 4, Pintér 4, Hegedűs 3, Csókás 2/1, Várhidi 2, Kovács M. 1, Kovács L. 1.

U14: sikerrel zártuk itthon a felsőházi rájátszás második fordulóját

A Gyermekbajnokság U14-es I. osztályának felsőházi rájátszásában a második forduló két mérkőzését az újszegedi sportcsarnokban rendezték ma. A PICK Szeged egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a napot.

PLER-Budapest - PICK Szeged 23-17 (12-7)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Juhász, Lengyel.
A PICK Szeged gólszerzői: Csíki 4, Csókás 3, Fekete 3, Várhidi 3, Kozma 1, Pintér 1, Sarusi-Kiss 1, Szilágyi 1/1.

U14: megkezdtük a felsőházi rájátszást

Egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték az U14-es I. osztály keleti felsőházi rájátszásának első fordulóját Kis Márk tanítványai Budapesten.

PICK Szeged – PLER-Budapest 22–23 (12–10)

U14: győzni akarásból jelesre vizsgáztak

A Gyermekbajnokság U14-es I. osztály Keleti B csoportjában a Pick Szeged Utánpótlás csapata Békésen játszott szombaton.

 

Pick Szeged – Békés-Drén KC 24–21 (10–8)

U14-es I. osztály: kétszer győztünk Kalocsán

A Pick Szeged Utánpótlás U14-es I. osztályának Keleti B csoportjában szereplő csapata ma Kalocsán játszotta le aktuális két mérkőzését. Kis Márk edző iskolai elfoglaltsága miatt Herbert Gábor kísérte el a fiatalokat, majd értékelte a látottakat.

 

U14 I. osztály: két sikernek örülhettek

Az U14-esek I. osztályában a Pick Szeged Utánpótlás az orosházi második fordulóban két győzelmet aratott a hazaiak és a Kecskemét ellen.

 

Pick Szeged – Kecskeméti Sportiskola 30–14 (16–7)

U14 I. osztály: egy-egy győzelem és vereség Békéscsabán

Az U14-es I. osztályban a Pick Szeged Békéscsabán játszott az első fordulóban. Kis Márk edző tanítványai a Békés-Dréntől még 20-19-re kikapott az első mérkőzésen, viszont a második találkozón már 28-16-ra győzött a Békéscsaba ellen.

Eredmények:

Békés-Drén KC - Pick Szeged 20-19 (8-8)
Békéscsaba DKSE-Pick Szeged 18-26 (9-11)

Pick-Vegaalga: majdnem teljesítették a céljukat

Ötödik helyen zárt a Pick-Vegaalga a Gyermekbajnokság U14-es I. osztályában a keleti-nyugati csoport 1-8. helyéért folyó rájátszásban. Az utolsó fordulóban Veszprémben a Győrt legyőzték Nagy Zoltán tanítványai, míg a Budaörstől kikaptak.

Eredmények:

Pick-Vegaalga: megszorongatták a bajnokesélyest, majd győztek

A Gyermekbajnokság U14-es korosztályában az 1-8. helyéért folyó rájátszás utolsó előtti fordulóját a szegedi Csonka-tornateremben rendezték. A hazai pályán játszó Pick-Vegaalga egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a vasárnapi fordulót, így a hatodik helyről kilenc ponttal várhatja az utolsó veszprémi kört.

 

Pick-Vegaalga: kétszer volt 21-ük, de nem nyertek

Az U14-es korosztály I. osztályában a Pick-Vegaalga Budapesten, a Népligetben lépett pályára két mérkőzésen az aktuális fordulóban. Nagy Zoltán tanítványai midkét találkozón 21 gólig jutottak, azonban ez csak egy pontot eredményezett a szegedi fiúk számára. Vereség a Győrtől, döntetlen a Budaörs ellen.

Eredményeink:

Pick-Vegaalga – Győri FKKA 1 21-24
Budaörs 1 – Pick-Vegaalga 21-21

Pick-Vegaalga: nyolcgólos siker a veszprémi ÉKI ellen

A Kiemelt U14-es bajnokság 1-8. helyéért folyó rájátszásának első fordulóját rendezték a hétvégén a budaörsi városi sportcsarnokban. Impozáns környezetben, szépszámú közönség előtt, két erős ellenféllel szemben játszhatott csapatunk.

Pick Szeged U14 I. osztályú csapata hétvégén hazai környezetben versenyzett az országos középdöntőben

Pick Szeged U14 I. osztályú csapata hétvégén hazai környezetben versenyzett az országos középdöntőben.

 

Gyöngyösi KK - Pick Vegaalga U14
Pick Szeged U14 I. osztály
Gyöngyösi KK
Pick Vegaalga - Komló
Pick Szeged U14 I. osztály
Komló
Felemásra sikerült forduló-Pick-Vegaalga

Pick Vegaalga-hétvégi eredmények

Debrecenben rendezték a Kiemelt U14- es bajnokság országos elődöntőjének második fordulóját, ahol csapatunk ismét a Budapest Honvéd és a Pler Budapest csapataival mérkőzött.

A Honvéd elleni meccsen meglehetősen akadozott a játék, támadásban sokat hibáztak a srácok, a védekezéssel nem volt különösebb probléma. A győzelem így sem forgott veszélyben, 18-15 arányban győzött a szegedi alakulat. 

 

Országos elődöntőben-Pick Szeged Vegaalga

Az elmúlt hétvégén Törökszentmiklóson folytatódott a U-14 es bajnokság. Immár az országos elődöntő mérkőzései zajlottak vasárnap. 

A Pest megyei régió két legerősebb csapataival hozta össze Fortuna a Pick-Vega Alga csapatát. A Budapesti Honvéd SE elleni meccsen mindent megtettek a játékosok a győzelemért, aminek meg is lett az eredménye. Rendkívül kemény, szoros védekezéssel, és gyors, pontos, taktikus támadásokkal 20-14 arányban diadalmaskodtak. 

Sikerült a visszavágás: Pick VegaAlga U14

Újabb dupla fordulóval folytatódott a Kiemelt U-14 -es bajnokság, ahol csapatunk, a Pick VegaAlga remek eredménnyel szerepelt. 

Szombaton, hazai környezetben lépet pályára a csapat  a Csonka János középiskola tornatermében. Először a sereghajtó Tiszaföldvár gárdájával mérkőztek mieink. A győzelem kötelező volt, és esélyeshez méltóan 30-12 arányban nyertek. 

Oldalak