U11

Továbbra is veretlen a PICK SZEGED U11

Két meccset játszott a mezőberényi fordulóban a PICK SZEGED U11-es csapata, és mindkét találkozójukat megnyerték a #kisKékek.

 

Fiú U11, D csoport, 6. forduló. Mezőberény.

A PICK SZEGED U11 is magasba emelhette a PickBall-kupát

Folytatódik a PickBall-kupa

Szombaton folytatódik a küzdelem a PickBall-kupa utánpótlás kézilabdatornán. Az U11 és az U13 lép majd a pályára.

Újabb két korosztály mutatja meg magát a 2020-as PickBall-kupán. Szombaton az U11, majd másnap az U13 csatázik az elsőségért. A meccseket ismét a Csonka gimnázium tornatermében vívják a csapatok.

Pick-Ball-kupa U11

Január 18. (szombat), U11, 10 óra: Kecskemét-PICK SZEGED, 10.45: Gyöngyös-Komló, 11.45: Komló-PICK SZEGED, 12.30: Gyöngyös-Kecskemét, 13.30: Kecskemét-komló, 14.15: PICK SZEGED-Gyöngyös.

U11
PickBall-kupa
Tornagyőztes Kecskeméten a PICK SZEGED U11

Remekül indult az év a PICK SZEGED U11-es csapata számára. A #kisKékek kecskeméten veretlenül nyerték meg a KESI-kupát.

Kecskeméten szerepelt a PICK SZEGED U11-es csapata. Bucsányi Ibolya tanítványai a KESI-kupán vettek részt. A #kisKékek veretlenül nyerték meg a viadalt, a torna legeredményesebb játékosa a szegedi Bucsányi Kada lett.

Kezdődik a PickBall-kupa - Vladan Jordoviccsal hangolunk

Beindul a nagyüzem, az elkövetkező két hétvégén négy PickBall utánpótlás tornát rendezünk. Vladan Jordoviccsal, a PICK SZEGED utánpótlás szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Négy PickBall-kupa lesz januárban

Lassan véget ér a téli szünet, így ismét beindul a nagyüzem. Januárban négy PickBall-kupán szerepelnek a #kisKékek.

Ha január, akkor PickBall! Így lesz ez 2020-ban is. Idén is négy kupát rendezünk, négy korosztály mutatja majd meg magát.

Az U12-esek kezdenek január 11-én (szombat) 10 órakor a Csonka gimnázium torncsarnokában. A PICK SZEGED mellett a Veszprém, a Fradi és Kecskemét szerepel a tornán.

Másnap az U14 lép pályára. A PICK SZEGED mellett a Veszprém, a Kecskemét és a Vojvodina csatázik az elsőségért.

Győzelmekkel búcsúztak az ősztől

Két győzelemmel zártaz őszi szezont a PICK SZEGED U11-es csapata. Bucsányi Ibolya együttese hazai pályán nyert az Orosháza, majd a Békéscsaba ellen.

Ügyes volt a PICK SZEGED U11

Az elmúlt hétvégén Mórahalmon saját korosztályunkban lépett pályára a PICK SZEGED U11-es csapata. A srácok két sima, nagy különbségű győzelmet arattak.

Bucsányi Ibolya: - A jövőre nézve nagy pozitívum, hogy új csapattagjaink egyre inkább felveszik a közös jàtékritmusát, szépen illeszkednek be a csapatba. Hátra dőlni természetesen nem szabad, van még finomítandó dolgunk. Nagy dicséret illet mindenkit, mert a nagy léptékű előny ellenére is végig küzdötték, hajtották a mérkőzést. Büszke vagyok ràjuk!

Magabiztos játék az U11-es fordulón

Bucsányi Ibolya U11-es csapata Mezőberényben két győzelemmel zárta októbert.