Hírek

Serdülő I. osztály: nyertünk, de újabb játékosunk szenvedett súlyos bokasérülést

Második győzelmét szerezte meg a harmadik fordulóban II.-es csapatunk a serdülő I. osztályban, mivel a Debrecent hazai pályán 32–24-re felülmúlta.

U15-ös I. osztály: Balmazújvárosban megkezdtük a bajnokságot

Egy-egy győzelemmel és vereséggel tért haza a Gyermekbajnokság U15-ös I. osztály B csoportjának első fordulójáról Balmazújvárosból csapatunk. A Békés ellen a kimaradt gólhelyzetek megbosszulták magukat, a házigazda ellen viszont megérdemelt sikert arattunk.

NB II: döntetlennel kezdtünk Békéscsabán

25–25-ös döntetlennel kezdte szereplését csapatunk az NB II-es felnőtt bajnokság Délkeleti csoportjában Békéscsabán.

Békéscsaba DKSE – PICK SZEGED U23 25–25 (13–13)

Szabó Levente a fiú serdülő válogatott edzője lett

A Magyar Kézilabda-szövetség Elnöksége véglegesítette az utánpótlás-válogatottak szakmai stábját a 2019-2020-as idényre. Klubunk edzője, Szabó Levente a serdülők edzője lett, míg nyáron leköszönt utánpótlás szakmai igazgatónk, Herbert Gábor az junioroknál kapott megbízást.

Ifjúsági II. osztály: dicséret illeti a fiúkat

Kiélezett mérkőzés végén győzelemmel indítottak Szabó Péter tanítványai az ifjúsági II. osztály Keleti csoportjában, a Mezőkövesdet múlták felül 24–23-ra.

Ifjúsági I. osztály: sok technikai hiba ellenére 30 gólt lőttünk

Bár eddig lejátszott mérkőzései közül most talált be legkevesebbszer, így is nyolcgólos sikert aratott csapatunk az ifjúsági I. osztályban, miután 29–21-re nyert a Békés ellen.

Serdülő I. osztály: bátran és jól játszott I.-es csapatunk

Goór Róbert fiataljai harmadik győzelmüket szerezték meg fölényes, hazai sikerükkel itthon a Békés ellen, amellyel a tabella élén állnak plusz harmincas gólkülönbséggel.

Serdülő I. osztály: meglett az első győzelme II.-es csapatunknak

A serdülő I. osztály Keleti csoportjának második fordulójában megszerezte első sikerét a II.-es csapatunk, miután hazai környezetben az Elektromost 35–29-re felül múlta.

Gólkirályi címmel tértünk haza Veszprémből

Klubunk egyik U14-es és U12-es csapata az elmúlt hétvégén a veszprémi Telekom Veszprém Cupon vett részt. A négy-négy együttes közül mindkét korosztályban a harmadik helyen végeztünk. Az U12-esek társgólkirálya Ábrahám Róbert lett.

Ifjúsági I. osztály: Rea 12-szer talált be

Serdülőcsapatunkhoz hasonlóan az ifjúságiak is két ponttal jöhettek haza Debrecenből, miután 35–27-re győztek. A mezőny legeredményesebb játékosa Rea Barnabás volt tizenkét találattal.

Serdülő I. osztály: nyolcgólos sikert aratott a Goór-csapat

Második mérkőzését is megnyerte a serdülő I. osztály második fordulójában klubunk I.-es csapata. Goór Róbert tanítványai 27–19-re győztek.

DEAC – PICK SZEGED I. 19–27 (9–13)

Horvátországban járt két csapatunk

Az elmúlt hétvégén két együttesünk Horvátországban szerepelt felkészülési tornán. Pertics Piroska U15-ös tanítványai és ifjúsági II.-es csapatunk is a negyedik helyen végzett.

Serdülő II.: bronzérem vezéráldozatokkal

Az elmúlt hétvégén a bosznia-hercegovinai fővárosban, Szarajevóban járt felkészülési tornán serdülő II.-es csapatunk, amelynek Szabó Levente az edzője. Szétlövés után bronzérmesek lettünk, azonban vezéráldozatokkal. Rögtön az első napon súlyos kézsérülést szenvedett Mikuska Milán, míg Halász Henriknek a bokája sérült meg.

III. PickBall Extra Kupa: elégedetten értékeltek edzőink

Az elmúlt két napban harmadik alkalommal rendeztük meg a PickBall Extra Kupát, amelyen ezúttal U15-ös és serdülőcsapatok vettek részt. A nemzetközi torna mindkét kiírását a szlovén RK Celje PL nyerte, a fiatalabbak korosztályát éppen a PICK SZEGED ellen, míg az idősebbjeik a negyedik helyen végeztek.

III. PickBall Extra Kupa: íme a korosztályok végeredménye, különdíjasok

A nagy hőség ellenére nagy sikerrel és sérülésmentesen zárult a III. PickBall Extra Kupa, amelyet csütörtökön és pénteken az újszegedi sportcsarnokban és a Csonka-tornateremben rendeztünk meg. Az U15-ös és serdülő korosztály élén is a szlovén RK Celje PL végzett.

III. PickBall Extra Kupa: a serdülők aranyérmét is a Celje szerezte meg

Az RK Celje Pivovarna Lasko a III. PickBall Extra Kupa U15-ös kiírása után a serdülő korosztályát is megnyerte, miután a döntőben a szerb Vojvodinát 23–15-re győzte le.

III. PickBall Extra Kupa: újabb drámai végjátékot veszítettek el serdülőink

Serdülőcsapatunk szinte végig uralta a bronzmérkőzést, amelyet az utolsó három percben kétgólos előnyről veszített el 30–29-re a bosnyák Lokomotiva Brcko ellen.

III. PickBall Extra Kupa: ezüstérmes lett U15-ös csapatunk

Elmaradt az aranyünnep, klubunk U15-ös fiataljai ezüstérmesek lettek a III. PickBall Extra Kupán, miután a finálét 23–15-re elveszítették a szlovén Celje ellen.

III. PickBall Extra Kupa: megvan az első érmes

A III. PickBall Extra kupa első érmét a Kecskeméti Sportiskola szerezte meg, miután az U15-ösök bronzmérkőzésén 20–16-ra legyőzte a Vojvodinát.

III. PickBall Extra Kupa: a serdülők döntőjébe is bejutott a Celje

A szlovén Celje az egész mérkőzésen vezetett, végül 33–30 múlta felül a bosnyák Lokomotiva Brckót, így a serdülők döntőjét a Vojvodina és a Celje játssza, míg a bronzmérkőzést a PICK SZEGED és a Brcko.

III. PickBall Extra Kupa: drámai végjáték után nem jutott döntőbe serdülőcsapatunk

Négygólos előnyt ellenére sem tudtunk bejutni a III. PickBall Extra Kupa döntőjébe, miután a Vojvodina küzdte a sikert.

PICK SZEGED – RK Vojvodina 19–20 (11–11)

III. PickBall Extra Kupa: a Celjével játszunk az U15-ös döntőben

Nem férhetett kétség a Celje győzelméhez az U15-ösök második elődöntőjében, miután sorozatban öt góljuk nem érkezett válasz z első percekben. 25–15-ös sikerrel jutott döntőbe a szlovén együttes, ahol 14.30-tól a Teimel Róbert trenírozta PICK-kel találkoznak az újszegedi sportcsarnokban.

III. PickBall Extra Kupa: döntőbe jutott az U15-ös csapatunk

Kiválóan kezdte a PICK SZEGED a III. PickBall Extra Kupa első elődöntőjét az U15-ösöknél, majd a második félidőben egyenlített a Kecskemét, a döntőbe viszont mi jutottunk be 18–17-es sikerünkkel.

III. PickBall Extra Kupa: íme a pénteki program

A 2003-as és 2005-ös korosztályban is lejátszották ma az összes csoportmérkőzést a III. PickBall Extra Kupán, így kialakult a holnapi helyosztók programja. Klubunk mindkét kategóriában az elődöntőben érdekelt.

Oldalak