Hírek

Szilágyi Benjámin gólokkal mutatkozott be az NB I-ben
Hat góllal vette ki a részét a PICK Kézilabda Akadémia növendéke, Szilágyi Benjámin az Orosháza elle
Hét serdülő akadémista az utánpótlás-válogatottban

Ismét büszkék lehetünk a játékosainkra, a PICK Kézilabda Akadémia tehetségeire. Összesen heten kaptak meghívást a magyar serdülő nemzeti együttesbe. A korosztályos csapat a jövő héten edzőtáborozik együtt.

A válogatottba Kerekes Róbert, Pedersen Bejamin kapusok, Balogh Dániel, Vojnár Dániel, Szűcs Péter, Halász Henrik és Fekete Gellért került mezőnyjátékosok kaptak meghívót.

 

 

 

A hajrában buktuk el a meccset

Szoros csatában, 26-24-es vereséget szenvedett az NB I/B-s bajnokságban szereplő PICK SZEGED U22 a Balassagyarmat otthonában.

Négy meccs, három győzelem a mérleg

Szegeden rendezték a fiú U14-es bajnokság fordulóját. A PICK SZEGED I. két győzelmet aratott, a PICK SZEGED U13 egyszer nyert.

Zsinórban a harmadik győzelem

Zsinórban a harmadik győzelmet könyvelhette le a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata a rájátszásában. A DEAC és a Nyíregyháza legyőzése után ismét idegben sikerült nyernünk, méghozzá a Miskolc otthonában. A siker egy percig sem forgott veszélyben, magabiztosan 31-14-re diadalmaskodtunk.

18 góllal vertük a Honvédot

Nem volt kérdés: magabiztosan, 18 góllal nyert a PICK Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese idegenben, a Honvéd otthonában. A #kékek már a félidőben 15-8-ra vezettek, a második harminc percben még erre is rápakoltak, így fölényes győzelmet könyvelhettek el.

Legközelebb február 26-án (péntek) 18 órakor a sereghajtó Ceglédet fogadjuk.

Magabiztos győzelmeket aratott a PICK SZEGED I. U15
Két csapatunk is pályára lépett az U15-ös bajnokság elmúlt fordulójában. A PICK SZEGED I. mindkét meccsét megnyerte, a házi rangadót is magabiztosan hozta. A PICK SZEGED II. két vereséget könyvelhetett el.
Remek házi rangadó

Házi rangadót vívott egymással a PICK SZEGED II, és PICK Kézilabda Akadémia csapata az I. osztályó serdülő bajnokságban.

A házi rangadó mindig különleges dolog. Itt soha nincs esélyes. Most is így volt, hiszen a PICK SZEGED II. együttese végig nagyot küzdött és harcolt a jóval esélyesebb PICK Kézilabda Akadémia ellen. Hutvágner István csapata a hibákat könyörtelenül büntetette a lelkes ellenfelével szemben, így végül 25-19-re nyertek.

Hatalmas szívvel küzdve nyertünk

Izgalmas meccsen sikerült nyerni a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának a Nyíregyháza ellen. A #kékek hazai pályán 27-25-re győztek.

Négy meccs, három győzelem a mérlegünk

Két csapatunk is Kecskeméten szerepelt az U14-es bajnokságban. A PICK SZEGED U13 kétszer nyert, az U14 egyszer győzött.

Magabiztos győzelem a megyei bajnokságban
Hazai pályán szerepelt a PICK SZEGED II. együttese a Csongrád megyei felnőtt kézilabda-bajnokságban. A fiatalok magabiztos, 43-25-ös győzelmet arattak az Újszegedi TE ellen.
 
Csongrád megyei férfi bajnokság, 16.
Bravúrpont a Vecsés ellen

Ponttal tértünk haza a Vecsés elleni idegenbeli bajnokiról. Jól kezdütnk, így az első félidőben még mi vezettünk. A rutinos Vecsés a második játékrészben fordított, így átvette a vezetést. Nagy hajrát nyitottunk, 27-24-ről sikerült egyenlítetnünk, így bravúrpontot szereztünk.

Győzelemmel kezdték a rájátszást
Győzelemmel kezdte a Felsőházas rájátszást a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata. A #kékek idegenben, a Debrecen otthonában nyertek 33-19-re.
 
DEAC-PICK SZEGED 19-33 (8-22)
Fiú U16, Felsőház, D-H csoport, 1.
Magabiztos siker Balmazújvárosban
Remek második félidő, magabiztos győezelem. Így lehet összefoglalni a PICK Kézilabda Akadémia serdülő együttesének a mérkőzését, amit idegenben, a Balmazújváros otthonában 33-22-re nyert meg.
 
Fiú serdülő I. osztály, Kelet, 10.
Legyőztük a Hatvant
Győzelemmel kezdtük az évet a férfi kézilabda NB I/B-ben. A PICK SZEGED U22 hazai pályán nyert 28-23-ra a Hatvan ellen.
 
Hatodik meccsünket vívtuk az NB I/B-s felnőtt bajnokságban. Vasárnap este a Hatvant fogadtuk az újszegedi sportcsarnokban.
Pontot mentettünk az utolsó pillanatban

Nem sikerült győzelemmel kezdeni 2021-et a PICK Kézilabda Akadémia ifjúsági együttesének, sőt, végül a pontszerzésnek is örülnünk kell, hiszen az utolsó másodpercben egyenlítettek a #kékek a Gyöngyös elleni hazai meccsen.

Folytatás február 4-én (csütörtök) 18 órakor a DEAC otthonában.

Férfi ifjúsági I. osztály, Kelet, 9. forduló.

Magabiztos győzelemmel indult az év
 
Magabiztos győzelemmel kezdte a 2021-es évet a PICK Kézilabda Akadémia serdülő együttese. A #kékek hazai pályán 26-13-ra verték a Gyöngyös csapatát. A meccs eleje volt szoros, a hatodik perctől azonban remekül védekeztünk, gyors gólokat szereztünk, így egyre nagyobb lett a különbség.
Itthoni meccsek vasárnap

Vasárnap két csapatunk is hazai pályán szerepel. A PICK Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese az. I. osztályú bajnokságban lép pályára.

A serdülők, Hutvágner István együttese 16 órakor zárt kapus találkozón fogadja a Gyöngyös együttesét. 18 órakor következnek majd az ifik, Szabó Levente gárdája szintén a Heves megyei alakulattal csap össze.

Vereség az utolsó csoportmeccsen

Vereséggel zárt a PICK Kéziabda Akadémia U15-ös csapata az U16-os bajnokság csoport küzdelmeit. A #kékek a Békés otthonában 25-17-es vereséget szenvedtek, ezzel a H csoportban a második helyen végeztek.

Kimaradtak a helyzetek, vereség hazai pályán

Hetedik meccsét játszotta a PICK SZEGED U15-ös csapata az U16-os bajnokságban. A #kiskékek hazai pályán vereséget szenvedtek a Békés együttesétől.

Fiú U16, H csoport, 3. forduló, Szeged.

PICK SZEGED-Optimum-Solar Békési FKC 12-17 (8-8)
PICK SZEGED: Koncz, Nagy-Gáspár (kapusok), Szekeres, Glasza 1, Árva 2, Doszkocs, Német 7, Urszuly, Bacsa, Kószó Á., Csupor, Szűcs B. 2, Kucsera, Herczeg, Nagy G., Szőnyi. Vezetőedző: Vladan Jordovics.

Győzelem és vereség

Újabb meccseket játszott a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupában a PICK SZEGED U22. Győzelem és vereség a mérlege a #kékeknek.

Nyolc játékosunk a válogatottban

A PICK Kézilabda Akadémia nyolc játékosa is beke

A héten négy meccs vár ránk

A héten négy meccset játszanak a PICK SZEGED kor

Győzelemmel kezdtük 2021-et

 

Első meccsét játszotta a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupában a PICK SZEGED U22. A #kékek idegenben, a Mizse KC otthonában nyertek 32-29-re.

Oldalak