Hírek

Főszerepben a PICK SZEGED U11

Nincs edzés, nincs meccs! Mindenki otthon edz, ahogyan tud, ehhez a gyerekek a PICK SZEGED edzőitől, erőnléti trénereitől minden segítséget megkapnak. Bucsányi Ibolyával, a PICK SZEGD U11-es csapatának edzőjével beszélgettünk. Természetesen a többi korosztály is sorra kerül, ez az első rész.

Egy kis szegedi kézilabda történelem (1. rész)

Sziasztok #kisKékek!

A meccs- és edzésmentes időszakban sem feledünk benneteket, szeretnénk rendszeresen tartani veletek a kapcsolatot. Játékfelhívásunkat már olvashattátok, már többen jelentkeztek is. Péntekig várjuk a megfejtést, utána jön a második forduló.

Játékra invitáljuk utánpótlás játékosainkat!

A meccsmentes időszakot is el lehet tölteni hasznosan! Tanulás és edzés mellé egy kis játékos agytorna is jól jöhet. Játékra invitáljuk a PICK SZEGED utánpótlás játékosait!

Velky Péter: mindenki kapott edzéstervet
Utánpótláscsapataink sem edzenek. Klubunk erőnléti stábja viszont otthoni edzésprogramot állított össze a fiataloknak. Velky Péterrel, az NB II-es és az ificsapat edzőjével beszélgettünk. 
 
- Erőnléti stábunk, a vezető, Garami Zsolt és csapata, Granyák Dominik és Dénes Gábor egy otthoni edzésprogramot dolgozott ki.
Tanuljatok! Legyetek jók!
Kedves PICK SZEGED utánpótlás-játékosok!
 
Olyan helyzetbe kerültünk, amivel még nem találkoztunk az életben! Otthon kell maradnotok, nem járhattok iskolába, nem járhattok edzésre. Ez nem könnyű időszak, mindenki számára nagyon furcsa.
Arra kérünk benneteket, hogy legyetek szófogadók, tartsátok be, amit édesanyátok, édesapátok kér. Fontos, hogy ugyanolyan lendülettel tanuljatok, mint eddig tettétek. Legyetek szorgalmasak, amit kérnek tőletek a tanáraitok, azt végezzétek el.
Nincsennek meccsek, nem lesznek edzések!
A Magyar Kézilabda Szövetség felfüggesztett minden bajnokságot, továbbá Miniszterelnök Úr bejelentette, hogy hétfőtől bezárnak az iskolák.
A fenti intézkedések eredményeképpen a Pick Kézilabda Z
Nagyszerű játékkal, két meccset nyert a PICK SZEGED I. U12
 
Két meccs, két győzelem a mérlege a PICK SZEGED I. U12-es csapatának. Mandl Alice együttese fontos rangadót nyert meg az Algyő ellen.
Tartalékosan is nagyot harcolt a PICK SZEGED II, U12

Tartalékosan lépett pályára a PICK SZEGED II. U12-es csapata. A #kisKékek hatalmasat harcoltak mindkét meccsen.

Eredmények:
PICK SZEGED II.-Gézengúzok 30-23
PICK SZEGED II.-Algyő 21-37

A csapat tagjai: Szabó Balázs, Tari Benedek, Csamangó Olivér, Meskula Máté, Tóth Tamás, Tóth Dominik, Bucsányi Kada.

Tartalékosan is nagyot harcolt a PICK SZEGED II, U12

Tartalékosan lépett pályára a PICK SZEGED II. U12-es csapata. A #kisKékek hatalmasat harcoltak mindkét meccsen.

Eredmények:
PICK SZEGED II.-Gézengúzok 30-23
PICK SZEGED II.-Algyő 21-37

A csapat tagjai: Szabó Balázs, Tari Benedek, Csamangó Olivér, Meskula Máté, Tóth Tamás, Tóth Dominik, Bucsányi Kada.

Legyőzte a PICK SZEGED I. serdülő a listavezetőt
Remek győzelmet aratott a rangadót a PICK SZEGED I. csapata az U. osztályú serdülő bajnokságban. Goór Róbert tanítványai idegenben, Mezőkövesden nyertek 27-21-re.
 

Mezőkövesd-PICK SZEGED I. 21-27 (11-17)

Serdülő I. osztály, Kelet, 18. forduló, Mezőkövesd.

Továbbra is veretlen a PICK SZEGED U11

Két meccset játszott a mezőberényi fordulóban a PICK SZEGED U11-es csapata, és mindkét találkozójukat megnyerték a #kisKékek.

 

Fiú U11, D csoport, 6. forduló. Mezőberény.

Idegenben nyert a PICK SZEGED U23

Magabiztos győzelmet aratott a férfi kézilabda NB II-ben a PICK SZEGED U23-as csapata. Velky Péter tanítványai a Kiskunmajsa otthonában nyertek 35-20-ra.

Tóth Tibor emlékének adózott a PICK SZEGED serdülő

Pénteken délután a PICK SZEGED-Gyöngyös I. osztályú serdülő bajnoki-mérkőzés előtt a napokban elhunyt békési kézilabdázóra, a 15 éves Tóth Tiborra emlékeztünk.

Jól tanulnak, jól sportolnak! - díjaztuk őket
Kedden este a Tatabánya elleni hazai bajnoki előtt adtuk át a "Jó tanuló! Jó sportoló!" díjakat. Tíz utánpótlás játékosunkat jutalmaztuk.

Számunkra nagyon fontos, hogy a sport mellett a gyerekek a tanulásra is komoly figyelmet szenteljenek. Minden évben jutalmazzuk azokat az utánpótlás kézilabdásainkat, akik mindkét kategóriában kiválóan teljesítenek.

A Tatabánya elleni hazai bajnoki előtt tíz fiatalt szólítottunk pályára. Ötven pályázat érkezett, közülük választottuk ki azokat, akik megkapják a "Jó tanuló! Jó sportoló!" elismerést.

Oldalak