Hírek

A második félidőben ellépett a Fradi
Az első félidőben még döntetlen volt az eredmény, a második 25 percben a Fradi meglépett, és legyőzött bennünket.
 
Ferencvárosi TC-OTP Bank - PICK Szeged
Vereséget szenvedtünk Kecskeméten
Kiélezett meccsen, a Kecskemét jobban bírta a hajrát, így legyőzött bennünket az NB I/B-s bajnokságban.
 
Kecskemét-OTP Bank - PICK Szeged U21 34-31 (18-1
Együttműködés akadémiánk és a Győri ETO-UNI FKC között

Hivatalos együttműködési megállapodást írt alá a PICK Kézilabda Akadémia és a Győri ETO-UNI FKC.

Győzelem és vereség a Fradi ellen

Csütörtökön két korosztályos csapatunk is pályára lépett az I. osztályú bajnokságban. Az U20-as csapatunk remek győzelmet aratott idegenben, a Ferencváros otthonában. U18-as együttesünk azonban vereséget szenvedett.

Két győzelem Kiskunmajsán

Kiskunmajsán szerepelt az OTP Bank - PICK Szeged II. U13-as csapata. Az országos gyermekbajnokság 6. fordulójában két meccset játszottak, és a #kiskékek mind a kettőt magabiztosan myegnyerték.

Eredmények:
OTP Bank - PICK Szeged II.– Kecel KC 19-14 (9-6)
OTP Bank - PICK Szeged II.– Kiskunmajsa KC 23-15 (14-9)

Győzelem és vereség a rájátszásban

Megkezdte szereplését a Felsőház rájátszásában az OTP Bank - PICK Szeged U15-ös csapata. A #kiskékek Budakalászon két meccset játszottak. A mérlegük: egy győzelem és egy vereség. A Fradi legyőzött bennünket, azonban a Budakalász együttesét magabiztosan vertük meg.

Két győzelmet aratott U12-es csapatunk
Az országos gyermekbajnokság U12-es korosztályában Szegeden lépett pályára csapatunk.
Egyetlen góllal kaptunk ki a listavezetőtől

Hiába nyitott komoly hajrát az NB II-ben szereplő OTP Bank - PICK Szeged U23-as csapata, nem sikerült a pontszerzés a listaevezető, Törökszentmiklós otthonában.

Elszalasztottuk a pontszerzést.

Hiába vezettünk, és volt esélyünk még a pontszerzésre is, végül a Vecsés vitte el a 2 pontot.

A meccs elején a vendégek vezettek, azonban Lakatos Krisztián bravúrjainak köszönhetően előbb egyenlítettünk, majd 6-3-ra elléptünk. Továbbra is jól támadtunk, így tartottuk a vezetést. A vendégek fokzatosan dolgozták le a hátrányukat, de harminc perc után 13-12-re vezetünk.

Három akadémista játszott az NB I-ben

Szombaton a K&H férfi kézilabda liga 17. fordulójában az OTP Bank - PICK Szeged együttese a Dabast fogadta a PICK Arénában. A meccsen három akadémistánk kapott szerepet.

A #kékek végül magabiztosan nyertek, a meccs hajrájában pedig pályára léphettek a #kiskékek. Luka Krivokapics a kapuban kapott szerepet, míg Radvánszki Zsolt és Varga Mihály a mezőníyben léphetett pályára. Zsolti az első támádását góllal fejezte be, míg Misi egy remek gólpasszal vette ki részét a sikerből. A meccs után pedig Varga Mihály vett rész a sajtótájékoztatón.

Két akadémistánk is a BL-keretben volt

Büszkeség számunkra, hogy a

Micsoda fordítás!
Négy perccel a meccs vége előtt 30-28-ra vezetett a Dabas, innen fordította meg a meccset az OTP Bank PICK Szeged U18-as együttese, és szerezte meg a győzelmet - Sajben Soma az utolsó másodpercben szerezte a győztes találatot!
Szép
Orosházán ügyeskedtek

A U11-es gyermekbajnokság fordulóját Orosházán rendezték meg. A #kiskékek ügyesen játszottak a Békés megyei településen.

Fölényes győzelem az NB II-ben

Fölényes, 40-23-as győzelmet aratott az NB II-es bajnokságban szereplő OTP Bank - PICK Szeged U23-as csapata hazai pályán a Berettyó ellen.

Magabiztos győzelmek

Az országos gyermekbajnokság U13-as korosztályában az ötödik fordulót rendezték meg. A #kiskékek két magabiztos győzelmet arattak.

Eredmények:

Négy meccs, négy győzelem a #kiskékek mérlege

A hétvégén négy meccset játszottak az OTP Bank - PICK Szeged utánpótláscsapatai. A #kiskékek remekeltek, minden korosztályos csapat győztesen hagyta el a pályát.

Bravó #kiskékek! Így kezdjük a tudósítást, hiszen az elmúlt hétvégén az összes pályára lépett OTP Bank - PICK Szeged-utánpótláscsapat győzelemmel zárta a bajnoki fordulót.

Fontos győzelmet aratott a felnőtt NB I/B-ben az U21-es együttes, Kárpáti Krisztián alakulata a rivális BFKA Balatonfüred gárdáját verte meg hazai pályán.

Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Február 5-én (vasárnap) 16 órakor hazai pályán folytatja a küzdelmet az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Most szombaton Szegeden a Kecskeméttel játszanak edzőmeccset a #kiskékek.

Két győzelemmel indult az év

A PICK Kézilabda Akadémia két csapata is pályára lépett a bajnokságban. U18-as és U20-as együttesünk is győzelemmel kezdte az évet.

Nem kellett sokat várni 2023 első győzelmére. Az I. osztályú utánpótlás bajnokságban szereplő U18-as csapatunk hazai pályán a DEAC együttesét fogadta. A #kiskékek nem adtak esélyt az ellenfélnek, magabiztos győzelmet gyűjtöttek be.

Vasárnap már bajnoki vár az akadémistáinkra

Az év első bajnoki mérkőzése vár a PICK Kézilabda Akadémia két c

Bronzérmes lett a magyar ifjúsági válogatott

A harmadik helyet szerezte meg a magyar férfi ifjúsági kézilabda

Hat akadémista az ifjúsági válogatottban

A héten edzőtáborral és egy nemzetközi tornával készül a magyar

Négy akadémista a serdülő-válogatottban

Edzőtáborral, majd két edzőmeccsel készül a magyar serdülő-válogatott, amelynek edzője a PICK Kézilabda Akadémia trénere, Szabó Levente.

A magyar együttes csütörtök óta Szentgotthárdon készül, majd a jövő héten Ausztria ellen felkészülési találkozókat játszik. Január 10-én (kedd) 17 órakor, másnap délelőtt 11 órakor mérkőzik egymással a két csapat.

Tornagyőztesek a #kiskékek
Budapesten szerepelt a Ferenczy-kupán az OTP Bank - PICK Szeged korosztályos csapata
Akadémistáink elkezdik az edzéseket

2023-ban elsőként a PICK Kézilabda Akadémia játékosai látnak munkához. Kedden délelőtt már edzésen vesznek részt a fiatalok.

Oldalak