Hírek

PICK kupagyőzelem a Ludányi emléktornán

Klubunk első alkalommal rendezte meg a Ludányi

Második nap az I. Ludányi Márton emléktornán

Szombaton folytatódtak a küzdelmek az I.- Ludányi Márton nemzetközi emléktornán.

I. Ludányi Márton nemzetközi emléktorna, U16.

Megkezdődött az I. Ludányi Márton emléktorna

Pénteken hat meccsel megkezdődött az I. Ludányi Márton nemzetközi utánpótlás emléktorna. A PICK Szeged két győzelemmel rajtolt.

I. Ludányi Márton emléktorna

Péntektől vasárnapig két korosztályban 12 csapat küzd meg egymással az I. Ludányi Márton utánpótlás kézilabda emléktornán.

Alapítónkra, legendás utánpótlás edzőnkre, Ludányi Mártonra emlékezünk a hétvégén. A PICK Szeged nemzetközi utánpótlás tornát rendez. Két korosztályban küzdenek majd a csapatok az I. Ludányi Márton emléktornán.

Kárpáti Krisztián: élet-halál harc lesz a bajnokságban

Jelenleg szünetel a bajnokság, azonban a PICK Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlásának játékosai nem pihennek. Készülnek, edzenek, mert még komoly kihívások várnak rájuk.

Rea Barnabás: lépésről lépésre haladok előre

A PICK Kézilabda Akadémia játékosa, Rea Barnabás a Vecsés elleni NB I/B-s bajnokin szenvedett térdszalagszakadást. Utánpótlás-válogatott játékosunk túl van a műtéten, a rehabilitációt végzi.

Hutvágner István: várakozáson felüli volt az ősz

Jelenleg szünetel a bajnokság, azonban a PICK Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlásának játékosai nem pihennek. Készülnek, edzenek, mert még komoly kihívások várnak rájuk.

Csodás őszt produkált a PICK Kézilabda Akadémia serdülő I. csapata. Hutvágner István együttese 12 mérkőzés után vezeti a Keleti csoportot. A PICK I-nek 22 pontja van, a második FTC-nek 21, a PLER-nek 19, míg a negyedik PICK Szeged II-nek 18.

12 akadémista a válogatottban

A héten három korosztályos válogatott is edzőt

Hegedűs Patrik: sok pipa került a füzetembe

A PICK Kézilabda Akadémia játékosa, Hegedűs Patrik az ősszel hat meccsen is pályára léphetett a PICK Szeged együttesében. A tehetséges átlövő hatalmas motivációt kapott a folytatáshoz.

Hegedűs Patrik a PICK Kézilabda Akadémia utánpótlás-válogatott játékosa. A kiskunhalasi születésű sportoló 2021-re nagy büszkeséggel gondol, pályára léphetett élete első NB I-es felnőtt meccsén, és első akadémistaként a PICK Arénában is bemutatkozhatott.

Balda Ákos: szép tavaszra készülünk

Jelenleg szünetel a bajnokság, azonban a PICK Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlásának játékosai nem pihennek. Készülnek, edzenek, mert még komoly kihívások várnak rájuk.

Jámbor-Kardos Viktor: jó érzés a #HandballFamily részének lenni

Jelenleg szünetel a bajnokság, azonban a PICK Kézilabda

Győzelemmel zártuk az évet
Végig kiélezett küzdelem zajlott az év utolsó bajnokiján.
Fontos győzelem az NB I/B-ben
Nem volt kérdés: végig kézben tartottuk a meccset, így magabiztosan szereztük meg a fontos győzelmet.
 
PICK Szeged U21-FTC U21 31-23 (18-12)
NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Sándor, Szikszay.
PICK Szeged U21: Lakatos, Nagy T. (kapusok), Gazsó 1, Szepesi 2, Lőrincz 3, Varga M.
Apátfalván szerepelt a PICK Szeged U10
A PICK Szeged U10-es csapata is megkezdte a szereplést a Kisiskolás-bajnokságban. 
A #kiskékek Apátfalván szerepeltek az első fordulóban és megmérkőztek a Tigrisek CSKSE és FKSE-Algyő együttese ellen.
 
Bucsányi Ibolya vezetőedző így értékelte a meccseket: - Immáron 2 éve kézilabdázó gyerekek a mai napon léptek pályára először saját korosztályukban.
Két meccs, két győzelem
Kecskeméti Sportiskola-PICK Szeged 15-19 (7-9)
Gyermekbajnokság, U14, 5. forduló, Szeged.
PICK Szeged: Molnár, Oltványi (kapusok), Ábrahám 3, Báló 1, Benák 3, Kocsis 2, Kőrösi 1, Matic 4, Szatmári, Hoffmann 1, Vágvölgyi E., Vágvölgyi Sz. 1, Erdélyi 3, Czentye.
Remek meccset hozott a házi rangadó!
Népes közönség előtt vívta a bajnokit Akadémiánk két csapata, amelyet végül a PICK Szeged I. remek második félidei játékának köszönhetően megnyert.
 
PICK Szeged II.-PICK Szeged I. 26-32 (13-13)
Serdülő I. osztály, 6. forduló, Szeged, Etelka sori tornacsarnok, 70 néző.
Győzelem a felnőtt NB II-ben!
Az első félidőben még a vendégek vezettek, azonban a második játékrészben 20-20 után átvettük a vezetést, amit már nem is adtunk ki a kezünkből, így fontos 2 pontot szereztünk.
 
PICK Szeged U23-Mezőtúr 31-30 (15-17)
NB II, Dél-keleti csoport, 5. forduló, Szeged, 50 néző.
Kiválasztót tartott a PICK Kézilabda Akadémia
 Kedden kiválasztót tartott a PICK Kézilabda Akadémia.
Fontos 2 pont Vecsésről

Fontos győzelmet aratott az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplős PICK Szeged U21. Kárpáti Krisztián együttese idegenben, Vecsésen nyert 34-30-ra.

Csupa győzelem a mérleg
Remekeltek a PICK Kézilabda Akadémia csapatai.
Megvan a második győzelem
A Mezőkövesd kezdte jobban a találkozót, pillanatok alatt 2-0-re elléptek. A 12. percben Hegedűs Patrik gólja után sikerült egyenlítenünk (7-7), majd Hutvágner Áron hetese után már vezettünk is. Innen nem volt megállás, egy 4-0-s rohammal, 11-7-re húztunk el. Jól kezdtük a második játékrészt, a 38. percben Szilágyi Benjámin találata után 20-14-et mutatott az újszegedi sportcsarnok új eredményjelzője. Jött is a taps lelkes szurkolóinktól. Ezután okosan játszottunk, szépen növeltük az előnyünket, 10 perccel a vége előtt 24-18 volt nekünk.
Az első vereségünk a felnőttek között
Mi szereztünk vezetést, a vendégek viszont fordítottak, azonban igazán nem tudtak szerencsére meglépni az első félidőben. A 46. percben már 30-26-ra vezetett az Algyő, azonban sikerült egyenlítenünk. Izgalmasan alakult a meccs. Az 57. percben is döntetlen volt az eredmény, 34-34. A hajrá a vendégeké volt, mi már nem tudtunk gólt szerezni, így 37-34-re vereséget szenvedtünk.
Két magabiztos győzelem

Remekül zárta a hétvégi fordulót a PICK Szeged U14-es bajnokságban szereplő csapata. Balda Ákos tanítványai a DSC-t és a Kecskemétet is magabiztosan győzték le.

Vasárnap kettős meccs a sporiban

Előbb 16 órakor az NB II-es bajnokságban a PICK Szeged U23 megyei rangadót vív a QSM-Algyő ellen. Csapatunk eddig két meccset játszott a Dél-Keleti csoportban, és mindkétszer nyert. A Túrkevét 35-23-ra győztük le, míg idegenben, Köröstarcsán 35-31-re diadalmaskodtunk, és jelenleg vezetjük a tabellát.

Oldalak