100 %-os teljesítménnyel lett első a Pick Szeged I. U12 csapata

100 %-os teljesítménnyel lett első a Pick Szeged I. csapata

Ezúttal Szeged adott otthont a Badó László régió  D csoport utolsó fordulójának. A sorsolás szeszélye alapján a tabella első helyén álló Pick Szeged I. U12-es csapata a második helyen álló Kiskunhalas, illetve a harmadik helyezett Soltvadkert csapata ellen vívta meg mérkőzéseit. Betegségek és egyéb okok miatt a korábbi mérkőzésektől eltérő összeállításban állt fel a csapat és - bár az elején az összjátékkal gondok akadtak - végül  biztos győzelmet arattak a kiskunhalasi csapat ellen.

A második mérkőzést az a soltvadkerti csapat ellen kellett játszani, akik első mérkőzésükön kikaptak a kiskunhalas csapatától és így csak a 3. helyet szerezték meg.

Ezen a mérkőzésen már hamarabb kialakult a két csapat közti különbség, a második félidőben pedig bátran játszhattak azok is, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak.

Eredmények: 

  • Pick Szeged I-Kiskunhalas 30-8
  • Pick Szeged I-Soltvadkert  30-14

A csapat így a maximális 4 pontot viszi magával a felsőház küzdelmeibe.

A csapat tagjai: Biczók Márk, Boróczky Botond, Budai Barnabás, Fogarasi Márk, Halász Henrik, Judik Simon, Mikuska Milán, Rácz Bendegúz, Szűcs Balázs, Üveges Gergő, Vojnár Dániel, Vojnár Péter, Fekete Gellért, Szabadi János.

Serfőző Zsolt edző: Gratulálok a csapatnak, akik a betegség és egyéb okok miatt hiányzók miatt kissé felforgatott összeállításban játszottak. Sikerült a szezonban eddig mind a 31 mérkőzésünket megnyerni, így tavaly augusztus óta a bajnokság mellett a veszprémi Cell Kupán, a horvátországi rudari, abonyi és a szerbiai adai tornán is minden mérkőzésünkön győztünk. Továbbra is a képzés és a mutatott játék fejlesztése a cél, aminek eredményei az eddigi sikerek is.