Beindul a nagyüzem! Meccshegyek a héten

Az elmúlt héten már három csapatunk is pályára lépett a különböző korosztályos bajnokságokban. A héten is komoly kihívások várnak ránk, összesen öt meccset játszanak a PICK Kézilabda Akadémia együttesei.

Szerdán 16 órakor 2022-ben először játszik az U16-os bajnokságban a PICK Szeged. Idegenben, a fővárosban a PLER-Budapest vendégei leszünk. A hazaiak a negyedik helyen állnak a bajnokságban, mi jelenleg a kilencedik pozíciót foglaljuk el.

Csütörtökön 17 órakor az I. osztályú serdülő bajnokságban a PICK Szeged II. a Mezőkövesd vendége lesz. Vladan Jordovics csapata az elmúlt héten már pályára lépett. A Kövesd a hatodik helyen áll, a #kiskékek a negyedikek a tabellán. 

Pénteken a PICK Szeged I. serdülői is utaznak. 16 órakor kezdődik Balmazújvárosban a meccsük. A múlt heti dabasi pontszerzés után győzelemre hajtanak Hutvágner István fiai. A PICK I. jelenleg csak rosszabb gólkülönbséggel a második, míg a hazaiak a tizedikek.

Szombaton az I. osztályban szereplő ifik is buszra szállnak, és Budapestig utaznak. 18 órakor kezdődik a Csepel elleni meccsünk. Csapatunk az ötödik a bajnokságban, míg a hazaiak a nyolcadikok.

És végre egy hazai meccs! Vasárnap 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban lép pályára az NB I/B-s bajnokságban szereplő PICK Szeged U21. A Vecsés érkezik hozzánk. Bízunk benne, hogy népes szurkolósereg előtt léphetünk pályára. Aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, ingyen nézheti meg a meccset. Fontos találkozó vár ránk!