Egy győzelem, egy vereség Békésen

Két meccset játszott a PICK SZEGED U15-ös csapata első osztályú gyermek-bajnokságban. A Nyíregyházát magabiztosan győztük le, a Kecskeméttől nagy csatában szenvedtünk vereséget.

PICK SZEGED-Kecskemét 20-22 ( 9-10 )
I. osztályú U15-ös bajnokság, Békés.

A csapat tagjai: Bozsó,  Györki,  Bacsa 2 , Habuczki,  Havrincsák,  Herczeg,  Kószó 4, Laluska 3, Monoki 1, Nagy 3, Szekeres 4, Szilágyi 2, Urszuly 1, Vida. 
 

 

Nyíregyháza-PICK SZEGED 18-35 ( 9-17)

I. osztályú U15-ös bajnokság, Békés.

 

A csapat tagjai: Bozsó,  Györki,  Bacsa 5 , Habuczki 5,  Havrincsák,  Losoncz 1,  Kószó 5, Doszkocs 2, Monoki 3, Nagy 2, Szekeres 4, Szilágyi 4, Urszuly 3, Vida 1. 

 

Teimel Róbert: - Az első mérkőzésen a védekezésünk lapossága, a nem megfelelő agresszivitással történő kilépések megbosszulták magukat.  Egy ilyen kiélezett mérkőzésen nem szabad egy pillanatra sem kiengedni.  A második mérkőzésen szintén akadtak problémák a védekezésünkben. Örülök neki, hogy ezek a hibák kiderültek,  mert most még van idő ezeket kiküszöbölni. Ezzel befejeződött számunkra az alapszakasz.  A jövő héten már készülünk a felsőház mérkőzéseire, bejutottunk az ország legjobb nyolc csapata közé, ahol ezeket a hibákat már nem engedhetjük meg magunknak. Gratulálok a srácoknak a továbbjutáshoz,  dolgozunk tovább, hogy a tavalyihoz hasonló szép eredményt érjünk el, vagy akár még jobbat is. 

Korosztály: