A Ferencváros nyerte a II. PickBall Extra Ifi kézilabdatornát Szegeden

Rendkívül izgalmas döntőben a Ferencváros egy góllal, 30–29-re győzte le a Telekom Veszprémet a II. PickBall Extra Ifi kézilabdatornán.

Huszonöt percig kiélezett játékot hozott az első félidő. 9–9 után viszont jött két veszprémi gól, amitől joggal hihettük azt, hogy a bakonyiak megszilárdítják előnyöket a szünetre, azonban a Ferencváros feljebb kapcsolt mindkét kapu előtt. A maradék három és fél percet 4–0-re megnyerték a zöld-fehérek, így kétgólos FTC-előnyt mutatott az eredményjelző az első harminc percet követően.

Döntőhöz méltó második játékrészt láthattak a kilátogató emberek. A Fradi uralta a pályát, de a küzdő veszprémiek nem adták fel, így az utolsó percekben ismét döntetlen közeli eredménnyel kézilabdáztak a felek, mindkét csapatnál volt előny, azonban az idegek harcát jobban bírta a Ferencváros, így a budapesti csapat nyerte meg a II. PickBall Extra Ifi kézilabdatornát.

Ferencváros – Telekom Veszprém 30–29 (13–11)
Gólszerzők: Imre 8, Prainer 6, Ónodi 5, Kiss 4, Lukács 3, Musztács 3, Kurai 1, ill. Czeglédy 6, Bakos 4, Markovics 4, Melnyicsuk 4, Szrnka 3, Wiczián 3, Dzokic 2, Berdicsek 1, Marosi 1, Nkousa 1.

– Becsei Dávid –