Győzelem a premieren, a Ludányi Márton sportcsarnokban

Jól kezdtünk a premieren, az első meccsen, amit a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban játszottunk. 52 másodperc után vezettünk, Szilágyi Benjámin szerezte a történelmi első találatot a csarnokban. Egészen a 10. percig mi a kezünkben volt a meccs, vezettünk. Ezután fordított a Százhalombatta, többször is három találattal léptek el. A félidő hajrájában faragtunk a hátrányunkból de így is 16-14-re a vendégek vezettek.

Nem kezdtünk jól a második játékrészben. A 38. percben végre egyenlítettünk, majd egy perc múlva Lőrincz Marcell révén már vezettünk. Innentől kezdve már nem tudott vezetésre szert tenni az ellenfél, az 50. perctől uraltuk a meccset, tartottuk a vezetést. Öt perccel a vége előtt 27-24 volt a javunkra. Az utolsó 2 percben jött fel a Batta, de nem veszélyeztették a győzelmünket, így egy remek hangulatú meccsen – ezer köszönet a szurkolásért, azért, hogy ilyen sokan eljöttek buzdítani bennünket – 28-27-re nyertünk, fontos két pontot szereztünk.

PICK Szeged U21-Százhalombattai KE 28-27 (14-16)
NB I/B, Alsóház, 3. forduló, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Csányi, Gadányi.
PICK Szeged U21: Lakatos, Nagy T. 1 (kapusok), Csókás, Gazsó 3, Szepesi 1, Lőrincz 3, Varga K. 5, Koszorus 1, Csíki 2, Fekete G., Radvánszki, Tusjak 1, Szilágyi B. 7, Kovács Á., Hegedűs 1, Molnár R. 3. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Legközelebb április 24-én (vasárnaP a Győr otthonában lépünk pályára. Következő hazai meccsünket május 1-én (vasárnap) 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a BFKA-Balatonfüred ellen vívjuk.