Győzelmek Kecskeméten

Győzelmek Kecskeméten. 

A hétvégén Kecskeméten szerepelt U -14 es csapatunk.

 

Az első mérkőzésen a Kecskeméti Sportiskola csapatával játszottak. Évek óta nagy presztízsharcot vív a két egyesület egymással, és ez most sem volt másként. Rangadóhoz méltó összecsapáson elsősorban a védekezés dominált. Kemény, férfias küzdelemben a mieink végig uralva a mérkőzést  megszerezték a két pontot.

Pick -VegaAlga  - Kecskeméti Sportiskola 20-15

 

A második meccset kicsit álmosan kezdték a fiúk, de a szerényebb tudású Békéscsaba csapata ellen 15-11-es félidő után, 29-14 re nyert a csapatunk. 

A csapat tagjai:

Hódi Richárd, Luka Krivokapic, Kucsera Balázs, Szalai Patrik, Molnár Richárd, Beszédes Bence, Soós Róbert, Rea Barnabás, Csamangó Zsombor, Dancsik Barnabás, Míg Tamás, Császár Norbert, Csengeri Hunor, Tótok Adrián, Csóti Kristóf, Juhász Kristóf, Hajdú Bence, Noska Szabolcs,

Nagy Zoltán edző

 

Nagy Zoltán véleménye a mérkőzés után:

A Kecskemét elleni mérkőzés súlyát átérezték a srácok, és mindenki hozta tudásának legjavát, A második meccsen már nem tudtunk úgy felpörögni, de átlépve a holtponton magabiztos győzelmet sikerült aratnunk. Örülök, hogy a játékosaim, hétről-hétre javuló formát mutatnak. 

 

A következő fordulóban, december 10-én hazai pályán fogadjuk a Debrecen Sportiskolát, akitől a bajnokság eddigi egyetlen vereségét szenvedte csapatunk. Az alapszakasz rangadója következik, van okunk a visszavágásra. 

http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2016-11-30/gyozelmek-kecskemeten