Győzelmi sorozatunk folytatódott

Az elmúlt hétvégén Kiskunhalason szerepelt a gyermekbajnokság következő fordulójában a Pick Szeged I. számú csapata. Az első mérkőzésen a kiskunfélegyházi csapattal játszottak, akik az idén szerepeltek először ebben a korosztályban. Így Ők még a játék alapjaival ismerkednek, így nem jelentettek komolyabb ellenállást és a csapat gyors ellentámadásokkal felőrölte ellenfelét mindössze egy gólt engedélyezve.

A második mérkőzésen a helyi, kiskunhalasi együttes 2. számú csapata volt az ellenfél. Itt sem forgott veszélyben a győzelem, határozott játékkal itt is szegedi siker született.

Eredmények:

Pick Szeged I-Kiskunfélegyházi HTK 54-1

Pick Szeged I-Kiskunhalas UKSC  38-4

 

A csapat tagjai: Szabó Kende, Judik Simon, Fogarasi Márk, Tokodi Dominik, Záhonyi Botond, Rácz Bendegúz, Vojnár Dániel, Biczó Márk, Tóth József, Mikuska Milán, Budai Barnabás, Szűcs Balázs, Szűcs Péter, Üveges Gergő, Boróczky Botond, Magos-Dóra Márton, Vojnár Péter.

 

Serfőző Zsolt edző: Követendő gyakorlat, hogy Bács megyében ebben a korosztályban legalább 3 új csapat kezdte meg a küzdelmeket és folyamatosan növekszik a kézilabdás tábor. Sajnos most még ezek a csapatok nincsenek azon a szinten, hogy komoly mérkőzést tudjanak velünk játszani, de bízom benne, hogy töretlen marad a lelkesedésük.Ezek a mérkőzések sem nekik, sem nekünk nem jók, de a kiírás szerint le kell játszani azokat. A 2. mérkőzésen a lerohanásokat már megállítottam, próbáltunk taktikai elemeket is gyakorolni, de várom már a januártól kezdődő időszakot, ahol a régió felsőházában tudunk majd szerepelni.