Hétfőn megkezdtük a felkészülést

Hétfőn munkához láttak a PICK Kézilabda Akadémia korosztályos csapata. Elkezdtük a felkészülést a 2023–2024-es szezonra.

Új akadémiai vezetővel indult a munka: mivel Kárpáti Krisztián lett az OTP Bank-PICK Szeged vezetőedzője, így egy évre Balda Ákos vette át tőle a munkát. Az új szakmai vezető ezer szállal kötődik a klubhoz, fiatalon Szegeden játszott, és immár évek óta az akadémiai csapatot erősíti.
 
A héten fizikai felkészítés játssza a főszerepet, illetve a felmérések. Az elkövetkező időszak az állóképesség megszerzéséről szól.
 
A jövő héten két csapatunk is edzőtáborba utazik: Balatonbogláron készül az U16-os és az U18-as csapat. A következő héten pedig az U20-as és az NB I/B-s U21-es csapatunk Debrecenben edzőtáborozik.
 
 Az U21-es csapat munkáját Szabó Levente irányítja, az U20-es együttes mestere Hutvágner István lett, az U18-asnak Balda Ákos, az U16-osnak pedig Ungi Denise.
 
 Az OTP Bank-PICK Szeged együttese is hétfőn látott munkához három akadémistával a soraiban, így Varga Mihállyal, Rea Barnabással és Radvánszki Zsolttal kezdte el a felkészülést.