Holnap PickBall kupa-ismerjük meg a három vendégcsapatot

Holnap ismét PickBall kupa, szombaton a Pick Szeged U13-as csapata lép pályára, Mandl Gábor edzői irányításával.

Ismerjük meg a három másik csapatot, akik elfogadták meghívásunkat.

Debreceni Sportcentrum

Kézilabda szakosztályunk alapító szakosztálya volt a több mint 50 éves múltra visszatekintő Debreceni Sportiskolának. Fiú U13-as csapatunk a 2017/17-es gyermekbajnokság országos döntőjében elért II. helyével és több hazai és nemzetközi tornán elért dobogós helyezésével   bizonyította az itt folyó munka eredményességét.

Gyöngyösi KK

2014. óta foglalkozok a csapat nagyobb részével. 2015-ben állt össze ez a 2004-es korosztály. Mindennapos edzéseken vesznek részt. Számos tornán szerepeltünk, ahol szép sikereket értünk el. Minden évben legalább 2 kupán megméretettjük magunkat.  A tavalyi évben sikerült 3 tornán is a dobogó legfelső fokára felállni, de a legemlékezetesebb az még is csak az országos bajnoki cím volt, ahol remek csapatok ellen játszhattunk. Azóta a keret megváltozott. 4 játékos már nem szerepel az együttesben. A jelenlegi felállás 2004-2005-ös születésű gyerekek, akik elsőnek szerepelnek így együtt. 

Pler- Budapest

A PLER kézilabda csapata komoly utánpótlás-nevelő hagyományokkal rendelkezik, ifjúsági és serdülő csapatai többszörös bajnoki címmel és számtalan dobogós hellyel rendelkeznek. Bázisunkból olyan kiváló kézilabdázók nevelkedtek ki, mint a felnőtt válogatott alapembereinek számító Lékai Máté vagy Székely Márton, de nálunk töltötte pályafutásának meghatározó részét például Lendvay Péter és Harsányi Gergő is. Utánpótlás-nevelésünk meghatározó szerepét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a 2015/2016-os élvonalbeli mezőnyben közel 30, Pestszentlőrincről indult kézilabdázó szerepelt.