Ifjúsági I. osztály: a fegyelmezettség sikert hozott

Négy napon belül két mérkőzést játszott a PICK Szeged Utánpótlás ifjúsági I. osztályban szerepelő csapata, amely előbb Békésen nyert nagy csatában, majd tegnap este hazai pályán az Egert győzte le.

Békés-Drén KC – PICK Szeged 25–26 (10–14)

Velky Péter, a PICK Szeged edzője: – Nagyon rosszul kezdtünk. Nem csináltuk meg védekezésben azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk, így ötgólos előnyt adtunk az ellenfélnek. Utána helyreállt a védekezésünk és félidőre már négygólos előnyünk volt. Második játékrészben támadásban sokat hibáztunk, amit az ellenfél megbüntetett, feljöttek és még a vezetést is átvették, de védekezésben egységesek voltunk, így a végén meg tudtuk fordítani a meccset.

PICK Szeged – Eger SBS Eszterházy 36–32 (18–13)

A PICK Szeged gólszerzői: Martonosi 8, Ilicsin 6, Bátky 6, Csányi 4, Molnár 3, Szabó B. 3, Dobay 2, Kurai 1, Horváth 1, Lőrincz 1, Tóth J. 1.

Velky Péter, a PICK Szeged edzője: – Védekezésben és támadásban is fegyelmezettek voltunk, így az első félidőben hatgólos előnyt építettünk fel. Sajnos védekezésben a második félidőben már nem koncentráltunk annyira, ennek köszönhető a sok kapott gól. Támadásban fegyelmezettebbek maradtunk, így végig kezünkben tartottuk a mérkőzést. Mindenki hozzá tudott tenni a sikerhez.

 

– Becsei Dávid – 

 

Korosztály: