Januárban négy PickBall-kupát rendezünk

Januárban négy tornával folytatódik a 2017-ben életre hívott, nagy sikerű utánpótlás tornasorozatunk, a PickBall-kupa. Ezen a hétvégén (január 12-13.) és két hét múlva (január 26-27.) összesen 22 csapat méri össze tudását az U10-től az U13-as korosztályig.

– Örömmel jelentem be, hogy ebben a hónapban négy darab egynapos eseménnyel folytatódik a PickBall utánpótlás tornasorozatunk. Rangos és jó csapatok fogadták el a meghívásunkat, ráadásul ismét lesznek új résztvevőink – árulta el Herbert Gábor, a PICK SZEGED Utánpótlás szakmai igazgatója.

Ezen a hétvégén, szombaton az U12-esek az Etelka sori sportcsarnokban, míg vasárnap az U10-esek a Rókus II. Általános Iskola tornatermében játszanak majd. Előbbi tornát hat, utóbbit négy együttes részvételével rendezzük meg.

Január utolsó hétvégéjén két hatcsapatos eseményt tartunk. Szombaton az U13-asok, vasárnap az U11-esek szerepelnek majd a Csonka-tornateremben.

Ahogyan az elmúlt évben, most is a MOL-PICK SZEGED játékosai közül kerül ki az aktuális torna díjátadója, valamint rendszeresen forgatnak majd az eseményeken a Szeged VTV és klubtévénk, a #kékek munkatársai.

A tornán résztvevő csapatok:

U10: PICK SZEGED (Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai), Telekom Veszprém, Békés-Drén KC, Kecskeméti Sportiskola

U11: PICK SZEGED I. (Mandl Alice tanítványai), PICK SZEGED II. (Bucsányi Ibolya tanítványai), Telekom Veszprém, Békés-Drén KC, Kecskeméti Sportiskola, Székelyföldi Kézilabda Akadémia

U12: PICK SZEGED I. (Bucsányi Ibolya tanítványai), PICK SZEGED II. (Miklós Melinda tanítványai), Kecskeméti Sportiskola, Telekom Veszprém, Pécs, Békéscsaba

U13: PICK SZEGED (Balda Ákos tanítványai), Kecskeméti Sportiskola, Telekom Veszprém, Székelyudvarhely, Pécs, Gyöngyös

A torna főtámogatója: a Decathlon.

Támogatók: Coop Szeged Zrt., Pick Szeged Zrt.

Médiatámogatók: Délmagyarország, Rádió 88, Szeged VTV

A PICK SZEGED Utánpótlás támogatója a KÉSZ.

– Becsei Dávid –