Javuló formában

 

Négyhetes szünet után folytatódott az U-14-es kiemelt bajnokság. Úgy tűnik a srácoknak jót tett a pihenő, bár a meccshiány látszódott, de a sérült játékosok felépültek, és a hullámvölgyből kimozdult a gárda. Nem hibátlan, de az elmúlt hetekhez képest, javuló játékot mutatott a csapat, ami biztató a jövőre nézve, ahol következnek a keményebb, nehezebb mérkőzések.

Múlt vasárnap először a házigazda Orosháza csapatával mérkőzött meg a Pick-VegaAlga. Viszonylag simának mondható meccsen, könnyedén nyertek a szegediek.
Orosházi FKSE - Pick-VegaAlga 14-25
Második mérkőzésen a kalocsai Gézengúz KC csapata volt az ellenfél. A kezdeti bizonytalanság után, megmutatkozott a tudáskülönbség, tíz góllal voltak jobbak a mieink.
Gézengúz UKC - Pick-VegaAlga 19-29
Nagy Zoltán edző így értékelt a mérkőzések után:
Összességében elégedett voltam a fiúk teljesítményével. Védekezésben hozták azt ami elvárható tőlük, a támadások hatékonyságán és a helyzetkihasználáson kell dolgoznunk, hogy jobb legyen. Jó úton járunk, lesz ez még jobb is.

 A csapat tagjai:

Luka Krivokapic, Kucsera Balázs, Hódi Richárd, Nagy Kende, Szalai Patrik, Molnár Richárd, Noska Szabolcs, Rea Barnabás, Beszédes Bence, Dancsik Barnabás, Hajdú Bence, Kiss Levente, Csóti Kristóf, Csengeri Hunor, Császár Norbert, Zöldy Márton, Míg Tamás, Tótok Adrián, Juhász Kristóf

Edző:

Nagy Zoltán

Fotók: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2016-11-18/javulo-formaban