Kecskeméten nyert rangadót a PICK SZEGED ifi

Rangadót nyert a PICK SZEGED ificsapata Kecskeméten. Csapatunk 28-26-ra diadalmaskodott.
Kecskemét-PICK SZEGED 26-28 (15-13)
Férfi ifjúsági I. osztály, Keleti csoport, 12. forduló, Kecskemét.

PICK SZEGED: Gémes - Kurai 2, Csiki 3, Rea 8, Csíki, Tőkés 6, Lőrincz 2. Csere: Krivokapics (kapus), Hegedűs 4, Rosta 2, Kinyó 1, Szilágyi, Gárgyán, Kaszás, Pópity, Noska. Edző: Velky Péter.

Vérbeli rangadót vívott a PICK SZEGED ificsapata az I. osztályú bajnokság 12. fordulójában. Velky Péter tanítványai a Kecskemét otthonában arattak fontos győzelmet. A #kisKékek 28-26-ra nyertek, és ezzel megerősítették a helyüket a tabella második helyén.

December 10-én (kedd) 18 órakor az Etelka sori tornacsarnokban komoly rangadót vívunk. Az éllovas Ferencváros érkezik hozzánk, így minden szurkolónkra nagy szükség lesz.

Velky Péter: - Szorosan alakult az első félidő,  amelynek közepétől, ahol volt egy hullámvölgy támadásban és védekezésben, nekünk kellett az eredmény után mennünk, viszont sikerült két gólra felzárkózni a félidő végére. Második játékrészben hamar felzárkóztunk és el is tudtunk lépni. Néhányszor hátrányba kerültünk, de csak döntetlenre tudott felzárkózni az ellenfelünk, ahonnan gólokat tudtunk lőni és nem engedtük vissza már őket. Gratulálok a csapatnak!
 
Korosztály: