KESI-kupa U12: előreléptünk korábbi önmagunkhoz képest

A PICK SZEGED Utánpótlás két U12-es korosztályú csapata az elmúlt hétvégén a KESI-kupán szerepelt. Miklós Melinda tanítványai a döntőig meneteltek, míg Bucsányi Ibolya együttese az ötödik helyen végzett. A torna legjobb játékosának Szabó Hunort, a PICK SZEGED I.-ből választották meg.

 

Eredmények, csoportmérkőzések:

PICK SZEGED I. – HC Szarvas 18–10

Kispest – PICK SZEGED I. 7–19

Kecskeméti Junior – PICK SZEGED II. 19–14

Békés – PICK SZEGED II. 19–14

Az 5. helyért:

Kispest – PICK SZEGED II. 17–30

A döntőben:

Békés – PICK SZEGED I. 17–13

Miklós Melinda, a PICK SZEGED I. edzője: –A csoportmeccseinket magabiztosan és látványos játékkal nyertük meg. A döntőben gyorsan ötgólos hátrányba kerültünk, de felálltunk, és visszakapaszkodtunk mínusz kettőre. Ezután ismét nem bíztunk magunkban, és elengedtünk egy nagyszerű lehetőséget, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Látom a fiúkban az akaratot, hogy a következő találkozón már elcsípjük a Békést.

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – Rendkívül hasznos tornán vehettünk részt Kecskeméten. A csoportban két erős csapattal, a hazaiakkal, illetve a Békéssel kerültünk össze. A reggeli első mérkőzésünket álmosan kezdtük, de a második félidőben javítottuk a hibáink egy részét. Teljesen azonban nem lehettünk elégedettek a mutatott játékunkkal. A Békés ellen merőben más mentalitással léptünk pályára. Remekül védekeztünk, és javultak a támadásaink. Nyílt volt a meccs végig, majd két-három technikai hiba megpecsételte a sorsunkat. Érem nélkül tértünk haza, de mégis a legeredményesebb csapatok között lehetünk, hiszen néhány játékosunk előrelépett korábbi önmagához képest.

– Becsei Dávid –