KSB: harmadik helyen végeztünk

Vereséggel zártuk a szezont a Kiemelt Serdülő Bajnokság rájátszásában a már bajnok Balatonfüred otthonában, így a harmadik helyen végeztünk. 

Balatonfüredi KSE - Pick Szeged 29-21 (15-10)

Mandl Gábor, a Pick Szeged edzője: - Az eredmény nem tükrözi a játékképét, mert ennél szorosabb csata folyt a pályán. Mindenki lehetőséget kapott a csapatomban, mindenki igyekezett hozzátenni a játékhoz. Sajnos hiába próbáltunk variálni, a Balatonfüred jelenleg ennyivel jobb nálunk. Egy évvel idősebbek, így nem tudtuk felvenni a versenyt velük fizikálisan. Taktikában igen, bosszankodtak is, hogy sok gólt kaptak tőlünk. Összességében pedig gratulálok a csapatomnak az elért harmadik helyhez. Ha a bajnokság elején felajánlották volna ezt, akkor azonnal aláírtam volna. Köszönjük szépen a segítséget mindenkinek, aki kivette a részét ebből a sikerből.

A bajnokság végeredménye: 1. Balatonfüredi KSE 54, 2. NEKA 49, 3. Pick Szeged 48, 4. Balmazújvárosi KK 43 (780-639), 5. Telekom Veszprém I. 43 (760.650), 6. PLER-Budapest 41, 7. Békés-Drén KC 36, 8. Eger SBS Eszterházy 32 ponttal. 

- Becsei Dávid -

Korosztály: