Ludmán Marcell: a céljaink változatlanok

Vasárnap 18 órkor a PICK Szeged U21 a Békés csapatát fogadja a NB I/B-s bajnokságban, az újszegedi sportcsarnokban. A rangadó előtt Ludmán Marcellal beszélgettünk.

 - Milyen élmény volt a keretben lenni a Breszt elleni BL-meccsen?

- Fantasztikus volt keretben lenni, hiszen kisgyerekként, amikor elkezdtem ezt a sportot, akkor arról álmodoztam,hogy egyszer én is ilyen csapatban játszhassak és ez most valóra is vált. Emellett kiszeretném emelni a szurkolok támogatását, hiszen apukám által nagyon sok mérkőzésen voltam, futball, vagy éppen kézilabda-mérkőzésen, de ilyen szurkolást nem mindenhol tapasztalhattam és ezt belülről átélni egyszerűen fantasztikus volt.

- Mit vársz a Békés ellen?

- A hétvégi Békés meccsen számunkra fontos a győzelem megszerzése, hiszen ahhoz, hogy kitűzött céljainkat elérjük, ahhoz ezt a meccset meg kell nyerni. A Békés jelenleg a tabella második helyén áll, nagyon nehéz meccsre számítok, mert a Bekes keményen védekezik és ebből viszi a gyors lerohanásokat. Ha ezeknek a számát letudjuk csökkenteni,  akkor nagy esélyünk van a győzelem megszerzésre, amelyhez a szurkolóink is segíthetnek.