Magabiztos győzelmek

Az országos gyermekbajnokság U13-as korosztályában az ötödik fordulót rendezték meg. A #kiskékek két magabiztos győzelmet arattak.

Eredmények:

OTP Bank - PICK Szeged II.–Dabas KC VSE II. 20-13 (7-6)
OTP Bank - PICK Szeged II.–Tigrisek Csongrád 26-12 (15-4)
 
Mandl Gábor vezetőedző értékelése: - Az OTP Bank - PICK Szeged II. csapata a hétvégén, Algyőn szerepelt. Az első mérkőzést a Dabas KC VSE II. csapata ellen vívtuk. Kezdetben fej-fej mellett haladva küzdöttek a gyerekek. Nagyszerű védekezésünknek, illetve fokozatosan javuló támadómunkánknak köszönhetően fokozatosan nőtt a különbség a két együttes között. A meccs végére kapusteljesítményünk is jobb lett, így 7️⃣ gólos győzelemmel jöttünk le a pályáról. A második mérkőzést a Tigrisek Csongrád ellen játszottuk. Már az első percekben, szép egyéni és csapat megoldásokkal voltunk eredményesek. A nagy különbségű eredményt, még fáradtan is tartottuk. Helyzetkihasználásban kell még sokat javulnunk.
 
A csapat tagjai: Ballai Dániel, Biczók Krisztián, Császár Dávid, Mezei Botond, Nagy Martin, Nagy Milán, Ocskó Dominik, Rádity Teodor, Száz Zoltán, Vadkerti Regő, Várvölgyi Dávid.