Már a felsőházban-U12

Januárban megkezdődtek a Badó László régió felsőházának küzdelmei, ahova egyesületünk két csapattal kvalifikálta magát. A Pick Szeged I. (2004-es születésűek) csapata 2 győzelemmel 4 ponttal, a Pick Szeged II. (2005-ös születésűek) 2 vereséggel 0 ponttal kezdték meg a küzdelmeket. Az első forduló mérkőzéseire a múlt hétvégén Békéscsabán került sor.

 

Eredmények:

Pick Szeged I-Békéscsaba 32-18

Pick Szeged I-Pick Szeged II. 31-7

Pick Szeged II-Lajosmizse 16-27

A tabellát jelenleg a Pick Szeged I. csapata vezeti 8 ponttal, a Pick Szeged II. csapata 0 ponttal a 7. helyen áll. A felsőház küzdelmeiből még 5 forduló van hátra és az első 3 helyezett csapat jut az országos elődöntőbe.

 

A Pick Szeged I-es csapata az esélyeshez méltóan jól kezdte a békéscsabai csapat elleni mérkőzést, az első félidőt követően már kialakult a nagyobb különbség a csapatok között. A második félidőben így mindenki játéklehetőséghez jutott. A Pick Szeged II. elleni mérkőzésen a két csapat közötti egy év korkülönbség látható volt, így itt is papírforma eredmény született.

 

Serfőző Zsolt edző (Pick Szeged I.): A felsőházban már komolyabb mérkőzésekre számíthattunk, így dicséret illeti a fiúkat, hogy a békéscsabai mérkőzés utolsó 10 percétől eltekintve jó hozzáállással nyerték meg a mérkőzéseket.

Velkyné Bisján Éva (Pick Szeged II.): Csapatom tagjainak nagy része betegség miatt nem tudott velünk utazni, így nagy kihívás előtt álltunk.

A szezon elején a fő célunk az volt, hogy továbbjussunk a csoportból, és örülök, hogy ez megvalósult. Fokozatosan fejlődött a játékunk, de most nagyon büszke vagyok a csapatomra, akik a náluknál egy évvel idősebb csapatokkal szemben is állták a kihívást, és a szezon eddigi legjobb teljesítményét adták.