Meccset elemeznek, verset írnak a PICK SZEGED U15 játékosai

Immár harmadik csapatunk kerül előtérbe. A PICK SZEGED U15-ről beszélgettünk a vezetőedzővel, Teimel Róberttel.
 
- Hogy van a csapatod?
- Tudomásom szerint mindenki jól van. Hetente többször is látom őket élőben a számítógép előtt, beszelünk pár szót, szerencsére minden rendben van velük. De már nagyon hiányzik nekik a labda. 
 
- A hétre milyen feladatot kapnak?
- Az erőnléti stábbal egyeztetve minden hétre volt feladatuk. Ezen a héten két futás és két erőnléti edzés van beiktatva.  
 
- Mennyire szorgalmasak?
- Le a kalappal a srácok előtt, eddig mindenki megcsinálta, amit kiadtunk feladatban, el is küldik nekem a futásokat például. Az erőnléti programot pedig látom videón keresztül.  
 
- Milyen volt az eddigi idény?
- Az év eddig az elképzeléseim szerint alakult. Az országos bajnokságban a legjobb nyolc között vagyunk,  jelenleg rosszabb gólkülönbséggel állunk a harmadik helyen. A célunk a srácokkal az első két hely megszerzése volt, és ha nincs a jelenlegi helyzet,  akkor  biztosan elértük volna. Nagyon jól dolgoztak eddig!
 
- Mi volt a legfőbb pozitívum?
- A srácok most biztos jót nevetnek, mert szoktam nekik mondani akár egy győztes mérkőzés után is, hogy mik a hibák. Nincs ezzel más célom, mint mindig csak a legjobbat próbáljam belőlük kihozni. Nagyon sok pozitívum volt ebben az évben. Sokat fejlődtünk,  sokat dolgoztunk. Számomra a legfőbb pozitívum az ÉKI legyőzése volt. Csupa szív játék, maximális akarat. Nagyon jó visszaemlékezni rá. 
 
- Mit kell kijavítani?
- Sok munka van még. Nekem soha nem jön jókor egy szünet sem. Akár téli, akár nyári. Mindig edzeni, képezni akarom a srácokat. Ezt az időszakot most nagyon nehezen élem meg. 
 
- Viszket már a kezük a kézilabda után?
- Remélem. Nekem biztos. Azért próbálom őket a kézilabda körül tartani. Erre a hétre például van egy csapatfeladatuk. Közösen kell írni egy verset a kialakult helyzetről és mindenkinek legalább egy sort el kell mondjon, majd összevágni, és elküldeni nekem videó formájában. De szintén a hétre adtam ki egy kézilabda-mérkőzés megtekintését és elemzését különböző szempontok szerint, így próbálom őket lendületben tartani.
 
Interjú: Süli Róbert


Korosztály: