Megnyerte az alapszakaszt az U15-ös csapatunk

U15-ös csapatunk megnyerte az alapszakaszt!

Az U15-ös korosztály ötödik fordulóját Algyőn rendezték meg, ahol az OTP Bank - PICK Szeged az alapszakaszt megnyerte.

A rájátszásban a Gyöngyösi KK, az Egri VSI, a PLER-Budapest, az Éles Kézilabda Iskola SE, az UNI Győr SZESE, a Ferencvárosi TC és a Békéscsaba DKSE lesznek az ellenfelek.

Mandl Alice vezetőedző értékelése: - A hétvégén az első mérkőzésünket a Optimum Solar-Békési FKC ellen játszottuk. A szegedi erőfölény már az első tíz perc után megmutatkozott, a gólkülönbséget a meccs végére tovább tudtuk növelni. A második találkozón a Békéscsaba DKSE volt az ellenfelünk. Húsz percig kiegyensúlyozott küzdelem volt a két csapat között, az eredményt a pontosabb befejezéseinkkel sikerült a magunk javára fordítani.

OTP Bank - PICK Szeged-Optimum Solar-Békési FKC 38-21 (20-6)
OTP Bank - PICK Szeged: Farkas Richárd, Szabó Balázs (kapusok), András Lőrinc; Bozó Nándor 6, Bucsányi Kada 5, Csamangó Olivér 4, Hajagos Albert 1, Kovács Zsolt 1, Maklári Milán 1, Molnár Botond 1, Szabó Bence; Szabó Medárd 4, Szegi Marcell 4, Táborosi-Lázár Miklós 1, Tóth Dominik 8,  Zheng Desio 2.

Békéscsaba DKSE- OTP Bank - PICK Szeged 21-30 (11-16)OTP Bank - PICK Szeged: Szabó Balázs, Farkas Richárd (kapusok), András Lőrinc, Bozó Nándor 4, Bucsányi Kada 7, Csamangó Olivér 7, Hajagos Albert 4, Kovács Zsolt, Maklári Milán, Molnár Botond, Szabó Bence; Szabó Medárd 1, Szegi Marcell, Táborosi-Lázár Miklós, Tóth Dominik 7), Zheng Desio.

Korosztály: