NB II: megszakadt a veretlenségi sorozatunk

A PICK SZEGED U23 NB II-es csapata elvesztette veretlenségét a délkeleti csoport 10. fordulójában, miután Békéscsabán 28–22-es vereséget szenvedett.

Az elvesztett találkozó ellenére maradtunk a tabella első helyén, azonban a Köröstarcsa beért minket pontban (18), valamint a Békéscsaba is felzárkózott (17).

Békéscsaba DKSE – PICK SZEGED U23 28–22 (18 –14)

Férfi kézilabda NB II, Délkeleti csoport, 10. forduló. Békéscsaba, 120 néző. Vezette: Sándor L., Szikszay.

PICK SZEGED U23: Marczika – Nagy B., Csányi 3, Szabó B. 6, Oltványi, Szilágyi, Lőrincz 4. Csere: Horváth M. (kapus), Józsa, Bagi, Kosik, Bajusz B., Kurai, Tőkés 6, Becski. Edző: Velky Péter.

Velky Péter: – Az első félidőben az ellenfél átlövőjátékát nem tudtuk hatástalanítani, emiatt sok gólt kaptunk, de támadásban többnyire jól működtünk. A második játékrészben továbbra sem tudtuk az átlövőiket levédekezni, ezért nyitnunk kellett, ami bevált. Támadásban viszont szerencsétlenek voltunk, sok kapufát lőttünk, illetve jól védett a kapusuk., ezt kihasználva csak két gólig engedtek közel minket. Az utolsó percben sok gyors gólt kaptunk, mert le akartuk dolgozni a hátrányunkat, ezért kapkodni kezdtünk és eladtuk a labdákat. Sajnos most jobb volt az ellenfelünk, de úgy gondolom, hogy nincs miért szégyenkeznünk.

Egy bajnoki mérkőzés vár még Velky Péter tanítványaira 2018-ban, szombaton 14 órakor a Felföldi István SE-t fogadják az Etelka sori sportcsarnokban.

– Becsei Dávid –

Korosztály: