Pick Szeged U12 sikere Abonyban

A Pick Szeged U12-es utánpótlás csapata meghívást kapott Abonyba a I. Varga István Utánpótlás Kézilabda Tornára. A volt világválogatott játékos abonyi születésű és a helyiek emléket állítva tavalyi évben indították el a rendezvényüket.

A tornára egyesületünk csapata mellett a Dabas, a Cegléd és a helyi Abony korosztályos csapata kapott meghívást. 

Eredmények:

Pick Szeged-Cegléd  28-4

Pick Szeged-Dabas  19-11

Pick Szeged-Abony  28-7

 

A szegedi csapat veretlenül nyerte meg a tornát. Különdíjat kapott Mikuska Milán, aki 22 lőtt góljával elhódította a gólkirályi címet.

 

A kupát és az érmeket a torna fővédnöke özv. Varga Istvánné adta át.

A csapat tagjai:

Biczók Márk, Boróczky Botond, Budai Barnabás, Fekete Gellért, Magos-Dóra Márton, Mikuska Milán, Rácz Bendegúz, Szűcs Balázs, Szűcs Péter, Tokodi Dominik, Tóth József Rómeó, Vojnár Dániel

Serfőző Zsolt edző: Örültünk a meghívásnak, hiszen kilépve a régió kereteiből felmérhettük, hogy hol tartunk. Elsősorban a Dabas elleni mérkőzés volt az igazi értékmérő, hiszen később az országos elődöntőben ezzel a csapattal összekerülhetünk. A Dabas csapata is veretlenül vezeti a csoportját, így az ellenük elért magabiztos győzelem és a torna megnyerése is okot adhat a későbbi bizakodásra. Külön köszönöm a segítséget Nagy Zoltán kollégámnak is, aki a helyszínen nyújtott segítséget a csapat menedzselésében.

Fotók: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2016-12-08/pick-szeged-u12-sikere-abonyban