Pick Utánpótlás sikerek az adai Mikulás Kupán

A helyiek nagy szeretettel és rendkívül segítőkészen vártak minket. Mind a szállás, mind az étkezés kitűnő volt. Élveztük, hogy végre a saját korosztályunkban szerepelhettünk (a hazai bajnokságban legtöbbször 1évvel idősebbek ellen játszunk). Az ellenfeleink játéktudása különböző volt, így többféle helyzetben, felállásban gyakorolhattuk a saját játékunkat. A szombat esti meccsünk nagy élmény marad számunkra, telt ház előtt (a megynyitó miatt a csarnokban volt az összes csapat) küzdöttünk meg a hazaiakkal, akikkel egy jó mérkőzést vívtunk. Ezeken a mérkőzéseken lehet fejlődni.A csapatunk teljesítményét összességében pozitívnak értékelem, de bizonyos hiányosságainkra jól rávilágított a torna. A kupagyőzelemnek természetesen nagyon örülünk és jó motivációt ad a munka folytatására.

A csapat a tornán korosztályában az I. helyezést érte el.

 

5., Pick U12, Edző: dr. Serfőző Zsolt

RK CRVNKA- Pick: 5-23

RK Meteor- Pick: 6-28

Alsoörs- Pick: 15-24

RK Vojput- Pick: 14-19

RK Vrbas- Pick: 3-18

Edzői nyilatkozat:

A csapat szerbiai és magyar csapatokkal is játszott. Több taktikai variációt is sikerült kipróbálni, végül is magabiztosan nyertük a tornát.

A csapat saját korosztályában a tornán I. helyezést ért el, korosztálya legjobb játékosa, legjobb játékosa Tokodi Dominik lett.

2003-as csapatnál a legjobb játékos Fekete Gellért lett. A 2004-es kategóriában pedig a gólkirály Budai Barnabás.

Gratulálunk csapatainknak!