Pick Vegaalga-hétvégi eredmények

Debrecenben rendezték a Kiemelt U14- es bajnokság országos elődöntőjének második fordulóját, ahol csapatunk ismét a Budapest Honvéd és a Pler Budapest csapataival mérkőzött.

A Honvéd elleni meccsen meglehetősen akadozott a játék, támadásban sokat hibáztak a srácok, a védekezéssel nem volt különösebb probléma. A győzelem így sem forgott veszélyben, 18-15 arányban győzött a szegedi alakulat. 

 

A második mérkőzés nem úgy kezdődött ahogyan azt a mieink eltervezték, a fővárosi csapat kíméletlenül kihasználta hibákat, tíz perc játék után 10-5 állt az eredményjelzőn. A mérkőzés folytatásában a küzdelem dominált, olykor férfiasan kemény párharcok alakultak ki a pályán. A csapat mindent megtett, hogy felzárkózzon. Az utolsó tíz percben óriásit hajráztak és a végére egy gólra megközelítették ellenfelüket, de sajnos, az egyenlítésre már nem maradt idő. Pler Budapest - Pick VegaAlga 22-21

 

Nagy Zoltán a mérkőzés után értékelt.

A Honvéd ellen nem játszottuk jól, védekezésben jól dolgoztak a fiúk, de támadásban nem voltuk elég koncentráltak. A mérkőzést végig uralva megérdemelten győztünk. A Pler elleni meccsen megilletődötten kezdtünk, és viszonylag hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk. A csapat erejét mutatja, hogy hat gólos hátrányban is küzdöttünk és nem adtuk fel, közel jártunk, hogy a mérkőzést megfordítsuk. Gratulálok a csapatomnak, büszke vagyok rájuk.

A csapat tagjai:

Hódi Richárd, Luka Krivokapic, Kucsera Balázs, Csengeri Hunor, Császár Norbert, Kiss Levente, Soós Róbert, Dancsik Barnabás, Csamangó Zsombor, Beszédes Bence, Rea Barnabás, Szalai Patrik, Csóti Kristóf, Tótok Adrián, Míg Tamás, Zöldi Márton, Molnár Richárd Hajdú Bence,

Edző Nagy Zoltán

 

Fotók:

http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2017-03-02/pick-vegaalga-hetvegi-eredmenyek