Pick-Vegaalga: majdnem teljesítették a céljukat

Ötödik helyen zárt a Pick-Vegaalga a Gyermekbajnokság U14-es I. osztályában a keleti-nyugati csoport 1-8. helyéért folyó rájátszásban. Az utolsó fordulóban Veszprémben a Győrt legyőzték Nagy Zoltán tanítványai, míg a Budaörstől kikaptak.

Eredmények:

Győri FKKA 1 - Pick-Vegaalga 23-32 (12-16)
A Pick-Vegaalga gólszerzői: Rea 9/1, Csengeri 6, Noska 4, Dancsik 3, Kiss L. 2, Tótok 2, Császár 1, Soós 1, Csamangó 1, Beszédes 1, Zöldi 1, Míg 1.

Pick-Vegaalga - Budaörs I. 19-21 (12-12)
A Pick-Vegaalga gólszerzői: Rea 6/1, Soós 5, Molnár 3, Csengeri 2, Dancsik 1, Zöldi 1, Noska 1.

Nagy Zoltán, a Pick-Vegaalga edzője: - A Győr ellen jól kezdtünk, de nehezen tudtunk átlépni a két játékvezető ténykedésén. Az utolsó tíz percben fölényesen megnyertük a meccset, amikor már hagyták, hogy a saját játékunkat játszuk. Azokat az utasításokat, amiket a mérkőzés előtt adtam, maximálisan betartották a fiúk. A második meccset kicsit úgy kezdtük, hogy megelégedtünk magunkkal. A fiúk nem tartották be a taktikai utasításokat, jobban akart nyerni az ellenfél. Ezen a meccsen korrekt bíráskodás volt. Rengeteg hibával játszottunk. Néhány játékos túl sokat vállalt magára, csak felmentünk és lövöldöztünk. Mindkét mérkőzésen nagyon jól teljesítettek a kapusok. Ha az utolsó találkozónkat is megnyerjük, akkor teljesítettük volna a célkitűzésünket, a negyedik helyet, így viszont az ötödik helyen zárjuk a szezont.

- Becsei Dávid -