Pick-Vegaalga: nyolcgólos siker a veszprémi ÉKI ellen

A Kiemelt U14-es bajnokság 1-8. helyéért folyó rájátszásának első fordulóját rendezték a hétvégén a budaörsi városi sportcsarnokban. Impozáns környezetben, szépszámú közönség előtt, két erős ellenféllel szemben játszhatott csapatunk.

Az első mérkőzésen a nagy riválisunknak számító veszprémi Éles Kézilabda Iskola ellen léptünk pályára. Az első félidőben szoros, kemény csata alakult ki. Mindkét csapat nagy győzni akarásról tett tanúbizonyságot. A második játékrészben összeállt a szegedi védekezés, így lépésről lépésre egyre nagyobb előnyt épített fel csapatunk. A végén nyolcgólos, 26–18-as győzelmet aratott a Pick-Vegaalga.

A nap második találkozóján a bajnokságban addig veretlen FTC ellen az első félidőben jól tartották magukat a mieink. A második félidőben viszont teljesen szétzilálta a Pick-Vegaalga védelmét a kiváló fizikumú, technikás fővárosi gárda. A fáradó szegedi játékosok hitüket vesztették és végül 26–18-ra kikaptak a listavezetőtől.

Nagy Zoltán, a Pick-Vegaalga vezetőedzője: – Az Éles Kézilabda Iskola ellen összeszedetten és okosan kézilabdáztunk, aminek meg is lett az eredménye, emiatt gratulálok mindenkinek. A második mérkőzésen az első félidőben tudtuk csak betartani az előre eltervezett dolgokat. A második félidőre teljesen szétestünk, amit a Fradi könyörtelenül kihasznált.

Pick-Vegaalga: Hódi Richárd, Kucsera Balázs, Császár Norbert, Csengeri Hunor, Kiss Levente, Soós Róbert, Tótok Adrián, Míg Tamás, Dancsik Barnabás, Csamangó Zsombor, Beszédes Bence, Rea Barnabás, Molnár Richárd, Csóti Kristóf, Zöldi Márton, Szalai Patrik. Edző: Nagy Zoltán.