PickBall: az U13-asok következnek

 

Szombaton idén már harmadik alkalommal rendezzük meg a PickBall-kupát, amelyen ezúttal a tizenhárom évesek lépnek majd pályára. Színvonalas tornának ígérkezik, mivel a korosztály négy legjobb csapata mérkőzik majd meg a Csonka János Szakközépiskola tornatermében.

– Remélem, hogy ez a torna kiválóan szolgálja majd a felkészülésünket. A korosztály három legjobb csapatát hívták meg a szervezők, így biztosan előrébb visz majd bennünket a lejátszott három mérkőzés. Sokat edzünk, de a tréningek meccsek nélkül semmit sem érnek. A másodosztályban első helyen állunk, szeretnénk megnyerni. Lelkesek és szorgalmasak a tanítványaim, remélem a tavasszal még egy ehhez hasonló, erős tornán részt vehetünk majd – nyilatkozta Mandl Gábor, a szombati PickBallon játszó PICK Szeged edzője.

A PickBall U13-as tornáján a házigazda PICK Szeged mellett a Gyöngyös, a Debreceni Sportiskola és a PLER-Budapest vesz részt. A lebonyolítás körmérkőzéses, az első találkozó 10 órakor, míg az utolsó 15.30-kor kezdődik majd.