Serdülő I. osztály: fel kell nőnünk a feladathoz

A középmezőnyhöz tartozó, a tabellán kilencedik pozíciót elfoglaló Orosházi FKSE-Linamar győzött tegnap este az Etelka sori sportcsarnokban a Serdülő I. osztály 15. fordulójában II.-es csapatunk ellen.

PICK SZEGED II. – Orosházi FKSE-Linamar 22–23 (9–14)

Fiú kézilabda, Serdülő I. osztály, Keleti csoport, 15. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem, 50 néző. Vezette: Juhász, Szilágyi.

Goór Róbert, a PICK SZEGED II. edzője: – Nyerhető mérkőzést vesztettünk el egy góllal. Mindenképpen győznünk kellett volna hazai környezetben, de védekezésben és támadásban sem álltunk a helyzet magaslatán, sok hibát vétettünk. A második félidőt szorossá tettük, de akkora előnyt épített fel az Orosháza az első játékrészben, hogy már nem tudtuk ledolgozni. Csapatunk összetétele sűrűn változik mostanában, de meg kell tanulnunk pótolni a hiányzókat. Akik eddig kevesebbet játszottak, fel kell nőniük a feladathoz, hogy meccseket tudjunk nyerni.

A PICK SZEGED II. legközelebb február 20-án, szerdán 16 órakor lép pályára. Goór Róbert csapata a Békéscsaba DKSE-t fogadja a szegedi Csonka-tornateremben.

– Becsei Dávid –