Sikerült a visszavágás: Pick VegaAlga U14

Újabb dupla fordulóval folytatódott a Kiemelt U-14 -es bajnokság, ahol csapatunk, a Pick VegaAlga remek eredménnyel szerepelt. 

Szombaton, hazai környezetben lépet pályára a csapat  a Csonka János középiskola tornatermében. Először a sereghajtó Tiszaföldvár gárdájával mérkőztek mieink. A győzelem kötelező volt, és esélyeshez méltóan 30-12 arányban nyertek. 

A második meccsen zsúfolásig megtelt a csarnok szurkolókkal, hiszen rangadóra készültek a fiúk. A Debreceni Sportiskolát fogadta a csapat, akiktől az eddigi egyetlen vereséget szenvedték. Minden játékosban ott volt a bizonyítási vágy, mindenki szerette volna megmutatni, hogy a múltkori fiaskó csak egy pici megingás volt részükről.

Mindenki, hozta tudásának legjavát, így esélyt sem hagyva az ellenfélnek 17-5 -ös félidő után, parádés 31-16 -os győzelmet arattak. 

 

Nagy Zoltán edző :

Örülök, hogy kikerültünk a hullámvölgyből, egyre javuló formát mutat a csapat, ami biztató a jövőre nézve. Minden játékosom hozzátett a győzelemhez, mindenki hozta a jobbik formáját. Csak így fogunk előrébb jutni, ha ugyanígy, csapatként küzdünk továbbra is. 

 

A csapat tagjai: 

Hódi Richárd, Kucsera Balázs, Luka Krivokapic, Noska Szabolcs, Szalai Patrik, Molnár Richárd, Soós Róbert, Rea Barnabás, Dancsik Barnabás, Csamangó Zsombor, Zöldy Márton, Juhász Kristóf, Csengeri Hunor, Császár Norbert, Tótok Adrián, Míg Tamás, Hajdú Bence, Csóti Kristóf

 Fotók: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2016-12-15/sikerult-visszavagas-pick-vegaalga-u14