U12: befejeztük a bajnokságot Csongrádon

A Gyermekbajnokság U12-es kiírásában az utolsó fordulót az elmúlt hétvégén Csongrádon rendezték meg, ahol három csapatunkból kettő egymással is megküzdött.

Eredmények:

PICK SZEGED I. – PICK SZEGED II. 20–18

PICK SZEGED III. – Tiszakécske VSE 48–4

PICK SZEGED I. – Kondorosi KK 45–5

Békéscsaba DKSE – PICK SZEGED II. 20–24

PICK SZEGED III. – Kiskőrös 36–21

Miklós Melinda, a PICK SZEGED I. edzője: – Az első mérkőzésen az idény legrosszabb játékából nagyon ügyesen összekaptuk magunkat, és 4-5 gólos hátrányból felállva győzedelmeskedtünk. A motiváció megmaradt a második találkozóra is, valamint ellenfelünket maximálisan koncentrált játékkal tiszteltük meg, így könnyed sikert arattunk ezen a meccsen is, amely a gyermekbajnokság idei szezonjában az utolsó volt számunkra. Örömteli, hogy azok a játékosok, akik képzettségben, fizikai erőben előrébb tartanak, felvállalják a szükséges helyzeteket, és egyre jobb százalékkal oldják is meg azokat. Köszönöm a játékosaim egész éves munkáját, és a szülői közösség áldozatvállalását! Csak előre!

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – A mostani fordulót gyakorlatilag ott folytattuk, ahol az előzőt abbahagytuk: határozott, lendületes, pontos támadásokkal és védekezésekkel. Ezzel sikerült is meglepnünk a PICK I.-et. A második félidőben már túl sokszor akartunk gyors gólokat szerezni, figyelmetlenebbek és kapkodóbbak lettünk. Mindezek mellett a mérkőzés során rendkívül sokat kivett belőlünk, az ellenfél kulcsjátékosainak nyomon követése, semlegesítése, így véghajrában alulmaradtunk. A Békéscsaba elleni találkozót kapkodva, pontatlanul kezdtük, de ezen az álmatag helyzeten szerencsére túltettük magunkat, és gyakorlatilag az egész mérkőzést uralva a végén győzelemnek örülhettünk. Összességében rendkívül jó teljesítménnyel zártuk az idei szezonunkat, megmutattuk, hogy bárkit képesek vagyunk legyőzni.

Mandl Alice, a PICK SZEGED III. edzője: – A bajnokság utolsó fordulójában előreláthatólag két könnyű mérkőzés várt ránk. Az ellenfeleink tényleg nem késztettek nagy erőfeszítésre bennünket. A kezdő játékosaink is bátran próbálkozhattak, és kiélvezhették a sikerélményt.

– Becsei Dávid –

Korosztály: