U12: csoportgyőztesként bejutottunk az országos döntőbe

Az már korábban eldőlt, hogy a továbbjutó első két hely valamelyikén végez a Pick Szeged U12-es csapata, de az elődöntő zárófordulójában sem bízták a véletlenre sorsukat Serfőző Zsolt edző tanítványai. Ezzel kvalifikálták magukat a szegedi fiúk az országos döntőbe, amelyet június 2. és 4. között rendeznek Szigetszentmiklóson.

A hozzánk hasonlóan országos döntőbe jutott Dabas sokáig jól tartotta magát ellenünk, azonban nem tudta megakadályozni a Pick Szeged győzelmét. Ennek következtében a Gyömrő elleni utolsó csoportmérkőzésen mindenki játéklehetőséghez jutott, és így is magabiztosan nyerte meg együttesünk a találkozót.

Eredmények:

Pick Szeged – Dabas KC VSE 2519

Pick Szeged – Gyömrő VSK  3421

 

Az országos döntőbe jutott Pick Szeged névsora: Biczók Márk, Boróczky Botond, Budai Barnabás, Fekete Gellért, Halász Henrik, Judik Simon, Magos-Dóra Márton, Mikuska Milán, Rácz Bendegúz, Szabadi János, Szabó Kende, Szűcs Balázs, Szűcs Péter, Tóth J. Rómeó, Üveges Gergő, Vojnár Dániel, Vojnár Péter, Záhonyi Botond. Edző: Serfőző Zsolt.

 

Serfőző Zsolt, a Pick Szeged edzője: – Csodálatos szezon van mögöttünk. Tíz hónapja veretlen a csapat, sorozatban ötvenkét mérkőzést nyertünk meg. Bízom benne, hogy az elkezdett munkát tovább tudják folytatni a srácok.