U12: elégedetten vonulhatunk téli szünetre

Az őszi idény utolsó fordulóját a szegedi Csonka-tornateremben rendezték meg az U12-es Badó László régióban.

Eredmények:

PICK SZEGED I. – PICK SZEGED II. 25–21

Makói KC – PICK SZEGED I. 3–30

PICK SZEGED II. – PICK SZEGED III. 22–16

PICK SZEGED III. – FKSE-Algyő 23–23

Miklós Melinda, a PICK SZEGED I. edzője: – A múlt heti fordulóhoz képest újabb játékosok estek ki sérülés vagy betegség miatt. Nagyon örülök, hogy ennek következménye az lett, hogy több játékos is megmutatta valós tudását. Ezt a hozzáállást kell állandósítani a jövőben, hogy a fejlődés ne pillanatnyi, hanem tartós legyen.

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – Lejátszottuk az utolsó meccseket az őszi szezonban. A Békés ellenit leszámítva a két leghasznosabb mérkőzést tudhatjuk maagunk mögött ezen a hétvégén. Elégedett vagyok a fiúk munkájával és teljesítményével, szép megoldásokat mutattak, egyre inkább csapatban gondolkodnak. Természetesen van még mit csiszolgatni, fejleszteni. Ilyen találkozókra lenne szükségünk mindig!

Mandl Alice, a PICK SZEGED III. edzője: – Két nehéz meccs várt ránk. A PICK II. ellen sok technikai hibával kézilabdáztunk, a visszarendeződésünk és gyenge volt. Egy viszonylag kiegyensúlyozott első félidő után átfutottak rajtunk a ’’nagyok’’, mert játékosaim a sok rossz befejezés miatt lélekben is feladták a meccset. Az Algyő ellen az első félidőben felválta estek a gólok, majd több technikai hiba is becsúszott nálunk. A szünetre kétgólos hátránnyal mehettünk. A második játékrészben sem engedtük az ellenfelet nagyon ellépni, így az egyre eredményesebb befejezésekkel visszajöttünk a meccsbe. 23–22-re még vezettünk, végül hétméteressel egyenlített az ellenfél.

– Becsei Dávid –

Korosztály: