U12: felkészülési tornán szerepeltünk

Az elmúlt hétvégén a Békés-Drén KC által először megszervezett U12-es felkészülési tornát szerepeltek Teimel Róbert tanvtányai. 

PICK Szeged - Kecskeméti Sportiskola 16-24 ( 9-10 )
Csapat tagjai: Koncz , Széll , Szekeres , Szilágyi , Habuczki , Monoki , Temesvári , Bacsa , Kószó , Havrincsák , Nyíri , Muráti , Balogh , Nagy , Szabados , Szente. 

PICK Szeged - Gyöngyös 19-24 ( 11-13 )
Csapat tagjai: Vida , Széll , Szekeres , Szilágyi , Habuczki , Monoki , Temesvári , Bacsa , Kószó , Havrincsák , Nyíri , Muráti , Balogh , Nagy , Szabados , Szente. 

PICK Szeged - Balmazújváros  18-22 (8-17)
Csapat tagjai: Vida , Koncz , Szekeres , Szilágyi , Habuczki , Monoki , Temesvári , Bacsa , Kószó , Havrincsák , Nyíri , Muráti , Balogh , Nagy , Szabados , Szente.

Teimel Róbert, a PICK Szeged edzője: - Örültem, hogy olyan csapatokkal találkoztunk ezen a tornán, akikkel a bajnokságban nem. A bajnokságunkban eddig veretlenül menetelünk, így nagyon jókor jöttek ezek a "pofonok". Az első mérkőzés után gratuláltam a srácoknak a küzdeni akarásért. A második találkozón már jobb védekezés és csapatjáték jellemezte a játékunkat, azonban ez is kevésnek bizonyult. A harmadik mérkőzésen lankadt a figyelem, és ezt kihasználta ellenfelünk. Összességében nagyon jó volt a torna, mert láttam a hibákat, és azokat a csapatokat, akiket utol kell érni. Dolgozunk rajta, sok edzés és munka vár a srácokra, de tudom, meg tudjuk csinálni, és a következő hasonló tornákon már sokkal jobb mérkőzéseket fogunk játszani ezekkel az ellenfelekkel.

- Becsei Dávid -