U12: győzelmekkel kezdett a Pick Szeged I.

A Pick Szeged Utánpótlás négy U12-es bajnokságban induló csapata közül kettő Orosházán lépett pályára az elmúlt hétvégén. Teimel Róbert tanítványai két győzelemmel zárták a fordulót, míg Bucsányi Ibolya fiai egy évvel fiatalabban értékes tapasztalatokkal gazdagodtak.

 

Pick Szeged I. – FKSE-Algyő 22-10 (13–6)

Pick Szeged I. tagjai:Széll, Koncz (kapusok), Szilágyi, Szekeres, Monoki, Habuczki, Bacsa, Németh, Kószó, Temesvári, Nyíri, Muráti, Balogh, Nagy.

Teimel Róbert, a Pick Szeged I edzője: – Végre élesben is gyakorolhattuk, amit az edzéseken tanulunk. Örülök neki, hogy a srácok igyekeznek megvalósítani ezeket a dolgokat.

 

Pick Szeged I – Békéscsaba DKSE 25–14 (12–8)

Teimel Róbert, a Pick Szeged I. edzője: – Nehezen indult a mérkőzés eleje számunkra. A találkozó végére elfáradt az ellenfél, így sok könnyű gólt tudtunk szerezni.

A Pick Szeged I. tagjai: Széll, Koncz (kapusok), Szilágyi, Szekeres, Monoki, Habuczki, Bacsa, Szente, Kószó, Temesvári, Nyíri, Muráti, Balogh, Nagy.

 

Túlesett a tűzkeresztségen és megmérettette magát az U12-es korosztályban Bucsányi Ibolya csapata. A fiúk izgalommal, és kissé félve várták az orosházi fordulót.

 

Békéscsaba DKSE – Pick Szeged II. 18–13 (8–7)

Bucsányi Ibolya, a Pick Szeged II. edzője: – Rendkívül jó rajtot vett a csapat, fej-fej mellett haladva telt el az első félidő. Bátrak voltunk, próbáltuk az edzésen gyakorolt szituációkat megteremteni. Egygólos hátránnyal zártuk az első játékrészt. A szünet után úgy tűnt, folytatjuk a korábban megkezdett határozott formát, a vezetést is átvettük. Hét-nyolc perc elteltével gödörbe kerültünk, ahonnan sajnos nem tudtunk visszakapaszkodni, így ötgólos vereséget szenvedtünk.

 

Békés-Drén KC – Pick Szeged II. 33–7 (15–2)

Bucsányi Ibolya, a Pick Szeged II. edzője: – Több okot is említhetnék, ami ezt a tetemes különbséget okozta, de kifogásokat keresni méltatlan lenne. El kell ismernünk, hogy indiszponáltan, fáradtan és kissé lélektelenül léptünk pályára. Összességében értékes tapasztalatokat szereztünk, tétmérkőzésen mérhettük fel, hogy hol tartunk. Azon leszünk, hogy minél előbb megmutassuk, hiába mi vagyunk a legkisebbek, de velünk is számolni kell.

A Pick Szeged II. tagjai: Bakó, Chadaide, Csengeri, Gregus, Kucsera, Mező, Miklós, Német, Szögi, Szőnyi, Csapó, Györki, Kovács.

 

– Becsei Dávid –