U12: három győzelem, egy vereség

A Gyermekbajnokság U12-es korosztályában Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai Mórahalmon léptek pályára az első fordulóban.

Eredmények:

Tisza Volán SC I. – PICK SZEGED I. 6–42

Tisza Volán SC II. – PICK SZEGED II. 5–18

PICK SZEGED I. – FKSE-Algyő 20–23

Tisza Volán SC I. – PICK SZEGED II. 10–19

A PICK SZEGED I. tagjai: Ábrahám Róbert László, Augusz Alex, Báló Levente Zalán, Benák Dániel, Béres Gergő, Hegyes Noé Péter, Kocsis Noé Péter, Kocsis Alex István, Márkucz Tamás, Matics Dávid, Mátó Barnabás, Oltványi Levente, Ördög Dominik, Szatmári Gábor, Ződi Borisz. Edző: Mandl Alice.

A PICK SZEGED II. tagjai: Bucsányi Kada, Csamangó Olivér, Farkas Richárd, Kádár Gergely, Meskula Máté, Szabó Balázs Márk, Tari Benedek, Tóth Tamás. Edző: Bucsányi Ibolya.

Mandl Alice, a PICK SZEGED I. edzője: – Az első meccsen sok könnyű gólt lőttünk. A másodikon nehezen vettük fel a játék ritmusát, sok hibával kezdtünk, nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. Az Algyő gyakorlatilag végig vezetett. Habár többször felzárkóztunk, a fordításra nem futotta az erőnkből.

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – U11-es csapatunk az idei szezonban az idősebb, U12-es korosztályban lejátszott mérkőzésekkel debütált. Teljesen új összeállításunk van, többen közülük most játszottak először nagypályán, bőrlabdával. Betegség is csökkentette a hadra foghatók számát. Az izgalom és az összecsiszoltság hiánya szintén okozott számos technikai hibát, kapkodást, de mindezek ellenére megmutatták tudásbeli fölényüket az idősebbek között.

A második fordulóban mindkét csapatunk október 20-án Kiskunmajsán játszik majd.

– Becsei Dávid –

Korosztály: