U12: remek meccseket játszottak

Teimel Róbert edző egészségügyi problémája miatt Herbert Gábor, a PICK Szeged Utánpótlás szakmai igazgatója kísérte el az U12-es csapatunkat a békési fordulóra, ahol Bucsányi Ibolya tanítványai is pályára léptek.

Eredmények:

Békéscsaba DKSE - PICK Szeged I. 18-25 (9-12)
FKSE-Algyő - PICK Szeged I. 23-22 (13-15)
PICK Szeged II. - Békéscsaba DKSE 10-26 (4-12)
PICK Szeged II. - Békés-Drén KC 11-28 (7-17)

Herbert Gábor, a PICK Szeged I. ideiglenes edzője: - Az első mérkőzést helyenként jó játékkal, magabiztosan hozták a fiúk. A hosszú, háromórás szünet nem tett jót nekünk a két meccsünk között. A másodikon nagyon rossz mentalitással és sok hibával játszottunk, így megérdemelten nyertek a fiatalabb algyőiek. Biztos vagyok benne, hogy a következő fordulóban sokkal jobban kézilabdáznak majd a fiúk Teimel Róbert vezetésével.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: - Sokat kivett a fiúkból az első mérkőzés a fizikális különbségek miatt, de nem rettentünk meg, remek megoldásaink voltak. Sokszor látszódott támadásaink szervezésében a tudatosság. Remek mérkőzést játszottunk. A második összecsapáson nem tudtuk a ritmust felvenni a Békéssel, keveset ütköztünk védekezésben, támadásainkból pedig elveszett a tűz. Időközönként voltak fellángolásaink, de ez roppant kevésnek bizonyult a helytálláshoz. Mindezek ellenére az ilyen találkozók visznek bennünket előre!

- Becsei Dávid -