U12: sok szép megoldás született hat meccsünkön

Az U12-es Badó László régiójában Bucsányi Ibolya és Mandl Alice tanítványai is fölényes győzelmeket arattak a hétvégén.

Eredmények:

Tiszakécske VSE – PICK Szeged I. 0–29

PICK Szeged I. – Kecskeméti Junior 15–15

PICK Szeged II. – Mizse KC 31–9

PICK Szeged II. – ESK Kiskundorozsma 40–0

Tisza Volán SC – PICK Szeged III. 6–33

PICK Szeged III. – Tigisek Csongrádi KSE 30–6

Miklós Melinda, a PICK Szeged I. edzője:A hétvégén két merőben eltérő mérkőzést játszottunk. az elsőn a más célokért küzdő, nagyon szimpatikus Tiszakécskével. A fiúk itt is megtalálták a motivációt, mindenkinek volt sikerélménye. A másodikon azzal a Kecskeméttel küzdöttünk, akivel a Pünkösdi Kupán találkoztunk legutóbb, és néhány gólos vereséget szenvedtünk. Ezen a mérkőzésen végig egyenrangú partnerek voltunk, kifejezetten jó volt a védekezésünk a fizikálisan erősebb ellenféllel szemben, ami döntetlenre volt elég. Utóbbi nagyon hasznos mérkőzés volt, amire a jövőben lehet építeni: kijavítani a hibákat és építeni az erősségekre.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: – A 2018/2019-es szezont hazai pályán nyithattuk meg, ami egy plusz többletet adott a fordulónak. Igazi mérkőzéséhséggel várták a fiúk az ellenfeleiket. Komolyabb ellenállást egyik csapat sem tudott velünk szemben mutatni, így a másik csapat tisztelete mellett könnyedén behúztuk mindkét mérkőzésünket. Gratulálok a fiúknak és büszke vagyok arra, hogy a jól látható különbségek ellenére végig hajtották a találkozókat.

Mandl Alice, a PICK Szeged III. edzője: – Sok szép megoldást mutattak meg a fiúk a két mérkőzésen. A játékhelyzetekben páros és hármas kapcsolatok kialakulásának eredményeként góloknak örülhettünk. Nagykülönbségű győzelmeinknek örültünk

 – Becsei Dávid –