U12: sorozatban 46. tétmeccsét nyerte meg a Pick Szeged I.

Fantasztikus sorozatban van az U12-es csapatunk: a szezon kezdete óta sorozatban 46. tétmérkőzését nyerte meg a Serfőző Zsolt által irányított együttes, így hibátlan teljesítményével bejutott az országos elődöntőbe. 

Az elmúlt hétvégén az U12-es gárdáink közül a Pick Szeged I-es és II-es csapata a régi felsőházában játszotta mérkőzéseit az utolsó fordulóban. A 2004-es I-es csapat a tabella második helyén álló Kecskeméti Sportiskolával csapott össze. A találkozó tétje nagy volt, hiszen a mérkőzés eredményét a már továbbjutott csapatok viszik tovább az országos elődöntőbe. Az összecsapást hamar eldöntötték a szegedi fiatalok, és magabiztos játékkal 16 gólos győzelmet arattak.

A második találkozón a lajosmizsei csapat ellen játszottak. Itt sem forgott a siker, így a Pick Szeged I. csoportelsőként jutott az országos elődöntőbe. A szezon kezdete óta, -több mint 8 hónap alatt- mind a 46 tétmérkőzését megnyerte!

Eredmények: 

Pick Szeged I. – Kecskeméti Sportiskola I.  35–19
Pick Szeged I.– Lajosmizsei UKC   42–23
Pick Szeged II.– Békéscsaba DKSE  15-21
Pick Szeged II. – Békés-Drén KC   20-20
 
A régió végeredménye:
1. Pick Szeged I. 28, 2. Kecskeméti Sportiskola I.  21, 3. Békéscsaba DKSE 18, ... 8. Pick Szeged II. 3 ponttal. Az országos elődöntőbe az első három csapat jutott be.
 
A Pick Szeged I. csapatának tagjai: Biczók Márk, Boróczky Botond, Budai Barnabás, Fogarasi Márk, Halász Henrik, Magos-Dóra Márton, Mikuska Milán, Rácz Bendegúz, Szabó Kende, Szűcs Balázs, Szűcs Péter, Tóth J. Rómeó, Üveges Gergő, Vojnár Dániel, Vojnár Péter, Záhonyi Botond. Edző: Serfőző Zsolt.
 
A Pick Szeged III. csapata a régió alsóházában játszotta mérkőzéseit. A szegedi-kisteleki fiúk ellenfelei a KIKI SKFT, valamint a HC Szarvas csapata volt. A fiúk mindkét mérkőzésüket megnyerték, így vezetik a csoportot.
 
Eredmények:
Pick Szeged III - KIKI SKFT   21-13
Pick Szeged III - HC Szarvas  13-6
 
A Pick Szeged III. csapatának tagjai: Balogh Balázs, Czeglédi Milán, Cseszkó Mihály, Gyürki Botond, Jánoska Gergely, Juhász Márk, Kürti Róbert, Martonosi Dávid, Molnár Levente, Sajti Imre, Szamosvári Zsombor, Szűcs László. Felkészítő edzők: Pertics Piroska és Serfőző Zsolt.