U14-es I. osztály: bizonyítottak a srácok, a munak meghozta gyümölcsét

A Gyermekbajnokság U14-es I. osztályának felsőházi rájátszásában, Békésen rendezték meg a negyedik fordulót. Csapatunk egy-egy győzelemmel és vereséggel zárt, a tabellán az ötödik helyen áll nyolc ponttal. A harmadik pozíciót elfoglaló PLER-Budapest is ugyanennyi pontot gyűjtött nyolc mérkőzést követően.

Eredmények:

Éles KISE – PICK SZEGED 24–18 (10–9)

A szegedi gólszerzők: Kószó 3/1, Laluska 3, Monoki 3/1, Habuczki 2, Glasza 2, Szekeres 2, Urszuly 1, Losoncz 1, Herczeg 1.

Kézilabda Utánpótlás – PICK SZEGED 21–23 (11–12)

A szegedi gólszerzők: Kószó 7/1, Laluska 3/1, Habuczki 3, Szilágyi 3, Havrincsák 2, Bacsa 2, Herczeg 1, Monoki 1, Urszuly 1.

Teimel Róbert, a PICK SZEGED edzője: – Az első mérkőzésen felszabadultan, jól kézilabdáztunk. Megvoltak a helyzeteink, de sokat hibáztunk. Ha fejben is ott vagyunk, akkor szorosabb meccset játszunk a bajnokesélyessel. A második találkozóra nagyon felpörögtünk, szerettük volna bebizonyítani, hogy le tudjuk győzni a PLER-t. Ügyesen, okosan és jól kézilabdáztunk, ami meghozta a várva várt sikert. Nagyon boldog vagyok. Bebizonyították a srácok, hogy a munka meghozza gyümölcsét. Dolgozunk tovább, hogy még sok ilyen szép eredményt érjünk el. Köszönöm szépen a segítséget Fekete Róbertnek.

Teimel Róbert tanítványai legközelebb április 28-án lépnek pályára, Alsóörsön a Ferencváros és a Kecskeméti Sportiskola lesz az ellenfelük.

– Becsei Dávid –

Korosztály: