U14-es II. osztály: három győzelem és egy vereség Mórahalmon

Mandl Gábor tanítványai két győzelemmel, Pertics Piroska csapata pedig egy-egy sikerrel és vereséggel zárták Mórahalmon az U14-es II. osztály Badó László régiójának aktuális fordulóját.

Eredmények:

PICK Szeged II. - Lajosmizsei UKC 26-18 (9-5)
A PICK Szeged II. gólszerzői: Molnár M. 5, Czeglédi 4, Csillag 4, Lesti 3, Sajti 3, Vass 2,  Madarász 2, Molnár L. 1, Börcsök 1/1, Tanács 1.

PICK Szeged I. - Kiskunhalas UKSC 32-13 (14-7)
A PICK Szeged I. gólszerzői: Budai 8, Mikuska 5, Fogarasi 4, Halász 3, Záhonyi 3, Magos-Dóra 3, Szűcs 3, Üveges 2, Vojnár D. 1.

Orosházi FKSE - PICK Szeged II. 18-16 (9-7)
A PICK Szeged II. gólszerzői: Molnár M. 6, Madarász 3, Börcsök 2, Csillag 1, Lesti 1, Molnár L. 1, Terhes 1, Vass 1.

Lajosmizsei UKC - PICK Szeged I. 15-30 (10-15)
A PICK Szeged I. gólszerzői: Budai 8, Záhonyi 5, Üveges 4, Magos-Dóra 3, Mikuska 3, Szűcs 3, Vojnár D. 2, Fogarasi 1, Halász 1.

Mandl Gábor, a PICK Szeged I. edzője: - Két nagykülönbségű győzelmet arattunk. Mindkét mérkőzésen nehezen lendültünk bele a játékba, de a második félidők már úgy zajlottak, ahogy elterveztük. A befejezések pontatlansága a találkozók végére feljavult.

Pertics Piroska, a PICK Szeged II. edzője: - Az első mérkőzésen kicsit álmosan kezdtünk. A félidő végére a tudatos támadásoknak köszönhetően előnyre tettünk szert, amelyet a második játékrészben sikerült növelnünk. A második meccsünket az Orosháza ellen játszottuk. A kezdés itt sem sikerült az eltervezettnek megfelelően. Miután összeállt a védekezés, gyors ellentámadásokkal meg tudtuk fordítani az eredményt. A második félidő közepére kétgólos előnyt alakítottunk ki. Sajnos a találkozó utolsó szakaszában végig emberhátrányban játszottunk - volt, amikor négy támadónk volt csak a pályán -, így az előnyünk elolvadt a végére és az ellenfél fordítani tudott.

- Becsei Dávid -